Zoekertjes voor haar...

Hieronder kun je al een selectie van onze kandidaten bekijken. De lijst van zoekertjes is maar een greep uit onze omvangrijke databank.
Ter bescherming van de privacy zijn de voornamen fictief.

Wil je meer weten over één van deze personen?

Dat kan! Vul dan hier je gegevens in.91-2952m is 32J, ongehuwd en maritiem medewerker, zone 09. Met de kernwoorden ‘spontaan, direct, open minded, trouw, eerlijk‘ ben ik misschien niet bijster origineel maar ze passen wel 100% bij mij. Dit zijn mijn ingrediënten: knuffels, serieuze gesprekken, humor, etentje, reizen.
     Wil je meer info over 91-2952m ? Klik hier...
90-2994m is 34J, ongehuwd en assistent teamleider, zone 050. Mature man van 1m87 met volgende trefwoorden: sociaal, open, behulpzaam, empathie, flexibel en toch standvastig, goed georganiseerd, positief ingesteld, betrouwbaar. Hij wil graag kennis maken met een joviale vrouw met of zonder kindje. Misschien is hij je droomprins!
     Wil je meer info over 90-2994m ? Klik hier...
90-2914m is 34J, ongehuwd en service medewerker, zone 02. Mezelf verkopen vind ik altijd moeilijk, maar bon, ik ben een sociale, goedlachse man met veel maturiteit. Maak graag plezier en hou evengoed van een diepgaand gesprek, samen op reis, andere culturen opsnuiven, of gewoon gezellig thuis blijven met een goed boek. Heb donker kort haar en blauwe ogen en kleed mij sportief en stijlvol. Spreekt dit berichtje je aan en ben je op zoek naar een relatie met toekomst? Graag een seintje!
     Wil je meer info over 90-2914m ? Klik hier...
90-2838m is 35J, ongehuwd, bediende, zone 09. Hoi, ik ben een optimistische man, zorgzaam en lief, heb goede sociale contacten. Ik zoek een leuke vriendin die net als ik een stabiele relatie zoekt. Ik zweef door het leven, wie houdt er mijn voetjes op de grond? Ik ben eerlijk en rechtuit en wil graag op iemand kunnen vertrouwen. Het fijn maken voor elkaar. verder geniet ik heel graag van koken, de zee, reizen en een beetje sport (lopen, fietsen) en af en toe genieten van een lekker glaasje wijn .... wil je nog meer weten ?
     Wil je meer info over 90-2838m ? Klik hier...
94-2739m is 35J, ongehuwd en arbeider, zone 053. Hallo, ik ben 1m78 en heb een modern en verzorgd voorkomen. Ik zoek een toffe vriendin om samen leuke dingen te doen. Ik ben een sportief iemand uit de regio Aalst en geniet van het leven zoals het komt. Ik heb vast werk, stabiel karakter en hoop via deze weg iemand écht tegen te komen. Ik heb mijn goede en slechte kantjes zoals iedereen ;-)
     Wil je meer info over 94-2739m ? Klik hier...
90-2662m is 36J, ongehuwd en logistiek medewerker, zone 09. Hoi, Ik zou mezelf omschrijven als een rustige, optimistische en betrouwbare jongeman. Heb een sportief voorkomen en ben 1m81 groot. Ik woon alleen in het Meetjesland en heb geen kinderen. Ik heb een stabiele job die ik heel graag doe. Ga enerzijds in het weekend graag eens op stap maar anderzijds hou ik ook van de rust. Thuis kan ik genieten van een filmpje kijken of surfen op internet. Het leven is echter zoveel leuker als je de goede en slechte momenten met elkaar kunt delen. Daarom zoek ik naar een spontane, integere en zelfstandige vrouw om een duurzame, trouwe relatie op te bouwen en samen gelukkig te zijn. Ben jij de ware? Dan wil ik je graag leren kennen...
     Wil je meer info over 90-2662m ? Klik hier...
94-2742m is 36J, ongehuwd en bediende, zone 053. Hoi, ik ben een eerlijke en gevoelige man met een klein hartje dat houdt van dansen, fietsen, opstap gaan met vrienden, iets gaan drinken, etentje of gewoon gezellig thuis een avondje tv kijken. Ook op reis om andere culturen en de mooiste plekjes op aarde te ontdenken vind ik fijn. Kortom een echte levensgenieter die ook van kleine dingen kan genieten. Het leven is te kort om alleen te blijven daarom ben ik op zoek naar een leuke dame waar ik alles tegen kwijt kan en die mij alles kan toevertrouwen. Wil jij me beter leren kennen?
     Wil je meer info over 94-2742m ? Klik hier...
91-2704m is 36J, ongehuwd en verkoopmedewerker, zone 015. Ik ben een grote, sportieve man zonder kinderen. Om mezelf in enkele kernwoorden te omschrijven: rustig, betrouwbaar, empatisch, romantisch,.... Ik werk in de verkoop en doe dit graag. Buiten mijn werk doe ik avondschool en heb ambities voor in de toekomst. Daarnaast ga ik naar de fitness en af en toe een cinema met vrienden. Buiten dit alles ben ik op zoek naar iemand met wie een leven kan opbouwen en mee kan delen.
     Wil je meer info over 91-2704m ? Klik hier...
90-2921m is 36J, ongehuwd en zelfstandig/bediende, zone 09. Mijn vrienden omschrijven mij als een sociale spontane ambitieuze jongeman die graag plezier maakt maar ook steeds te vinden is voor een serieuze babbel, raad, advies en hulp bij allerlei karweitjes. Ik kan mij daar best in vinden. Ik heb al wat dromen kunnen realiseren zoals een hele leuke duojob, men eigen stekje, toffe vrienden, fijne auto, .... Maar regelmatig kom ik tot de vaststelling dat alles eigenlijk nog leuker zou kunnen zijn met zen tweetjes. Een gezellige filmavond, een romantisch weekendje weg, lekker op restaurant gaan, een saunatje meepikken, op reis gaan of gewoon een stevige wandeling. Kortweg van het leven genieten! Ben jij een lieve eerlijke slanke verzorgde jongedame en bovendien ook een echte levensgenieter die graag lacht maar er ook niet voor terugdeinst eens de handjes uit de mouwen te steken of jouw mening durft te zeggen? Dan ben je ongetwijfeld een het ideale gezelschap voor een avondje wijnproeven, exotische cocktails ontdekken of gewoon een colaatje drinken! En wie weet volgen die gezellige avondjes elkaar snel op...
     Wil je meer info over 90-2921m ? Klik hier...
91-2839m is 37J, ongehuwd en techn. medewerker, zone 02. Ik ben trouw, goed van inborst en weet goed wat ik wil maar geef mezelf niet direct bloot bij een eerste contact. Eens ik iemand beter leer kennen, ligt die vriendschap dan ook heel nauw aan het hart. Liever 5 goede vrienden dan 1000 facebookvrienden! En hopelijk ontdek ik via dit kanaal een toffe vrouw die er ook 100% wil voor gaan. Verder geniet ik heel graag van de natuur, de zee en reizen.
     Wil je meer info over 91-2839m ? Klik hier...
94-2978m is 38J, ongehuwd en operator, zone 054. Hoi hoi, ik ben een opgewekte, spontane man met het hart op de juiste plaats. Ik hou van gezelligheid en lachen. Een avondje op de bank hangen onder een dekentje vind ik net zo leuk als een avondje gezellig gaan eten. Ik hoop stiekem dat er iemand bij zit waarmee het klikt. Een lieve vrouw die weet wat ze wil, een stabiel karakter heeft en gevoel voor humor. Denk je dat jij zo iemand bent, let me know!
     Wil je meer info over 94-2978m ? Klik hier...
91-2519m is 39J, ongehuwd en logistiek medewerker, zone 03. Hoy,mezelf zou ik omschrijven als een eerlijke, lieve jongeman. Mijn vrije tijd is een mix tussen opstap gaan met vrienden, cinema, sporten... enerzijds maar ik kan ook enorm genieten van een rustig avondje voor de tv, gezellig uit eten, romantische wandeling,... Zulke avonden zijn natuurlijk leuker met een soulmate waarbij je jezelf kan zijn. Iemand waar je het eene moment serieus kunt babbelen en kort nadien lekker gek kunt doen en samen de realiteit ontvluchten. Herken je je in deze situatie,aarzel niet ...
     Wil je meer info over 91-2519m ? Klik hier...
90-2764m is 40J, feitelijk gescheiden, univ.opleiding, en zelfstandig, zone 053. Ik geniet van mijn leven zoals het nu loopt, maar ik ben nog op zoek naar een bijzonder iemand waarmee ik samen kan wegdromen en ontsnappen aan de realiteit. Ik vind het belangrijk dat er tijd voor elkaar gemaakt wordt en dat er over alles kan gepraat worden. Wat heb ik te bieden.... niet veel :). Een portie chaos, een hoop positivisme, nieuwsgierigheid en een brok liefde. Woon momenteel in Aalst maar ben niet-plaatsgebonden.
     Wil je meer info over 90-2764m ? Klik hier...
94-2936m is 40J, ongehuwd en bediende, zone 053. Volgende sleutelwoorden typeren mij: eerlijke en open communicatie, attent en positief, respect voor elkaar, warme en evenwichtige relatie, luisterend oor, familiemens, brede interesses Wie ik hoop tegen te komen is een lieve vrouw die zich herkent in bovenvermelde zaken. Iemand met gezond verstand en niet te oppervlakkig denkt. Iemand waar je uren mee kan praten, over zowel serieuze als minder serieuze zaken.
     Wil je meer info over 94-2936m ? Klik hier...
91-2890m is 41J, ongehuwd en zelfstandig, zone 052. Ben een grote dierenliefhebber, geniet van de natuur, fietsen, klussen,... Ondanks dat ik het heel goed met mijzelf kan vinden en mezelf goed kan vermaken, zou ik het heerlijk vinden om samen met een partner dingen te kunnen beleven en delen. Ik mis vooral eens een knuffel, een warme blik, een schouder om eens op te leunen of andersom!
     Wil je meer info over 91-2890m ? Klik hier...
90-2996m is 41J, ongehuwd en zelfstandig consultant, zone 09. Wil graag kennis maken met een joviale dame die door haar eenvoud klasse uitstraalt. Een toffe en dynamische persoonlijkheid die zich goed in haar vel voelt en geluk herkent in de kleine dingen. Mijn grootste troeven zijn een uitgesproken zin voor humor, betrouwbaarheid, savoir-vivre, gedrevenheid en een ruime belangstelling. Voorts durf ik mezelf werelds noemen, spontaan, optimistisch, gevoelig en communicatief. Wil graag in een liefdevolle gezinsomgeving samen passioneel genieten van de dingen des levens, zoals oa sporten, reizen, lekker en gezellig tafelen, concerten en culturele evenementen bijwonen en tijd doorbrengen met een fijne vriendenkring. Open om nieuwe en verrijkende zaken te ontdekken.
     Wil je meer info over 90-2996m ? Klik hier...
90-2984m is 41J, ongehuwd en zelfstandig, zone 09. Hij is een energieke, sociale man (1m83) met voldoende dosis 'gevoel voor humor'. Van oorsprong is hij sportief aangelegd maar staat open voor veel zaken. Kortom hij heeft een brede waaier aan interesses. Graag verlegt hij zijn grenzen, wil af en toe nieuwe dingen ontdekken en vindt een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Hij houdt evengoed van het ‘huisje-boompje-tuintje gevoel’ en neemt zelf het initiatief om lekker en gezond te koken. Hij zou graag kennis maken met een jonge vrouw die net als hij ook weet wat ze wil in haar leven en nog een kinderwens heeft. Ben jij die vrouw die zijn leven compleet wil maken?
     Wil je meer info over 90-2984m ? Klik hier...
90-2602m is 42J, ongehuwd en zelfstandig, zone 050. Knappe kerel met blond haar en blauwe ogen, sportief voorkomen. Hij heeft een opgewekt karakter en een gemakkelijke 'gebruiksaanwijzing' maar weet goed wat hij wil. Een bezige bij die ook kan genieten!
     Wil je meer info over 90-2602m ? Klik hier...
90-2835m is 42J, ongehuwd en zelfstandig, zone 09. Ik ben een verzorgde man van >1m90, bachelor-opleiding, hecht belang aan normen & waarden, ruimdenkend, tolerant, geen massamens. Op zoek naar een fantastische vrouw om samen het leven in te kleuren! :) Sporten, lachen, zingen, werken, eten, reizen, cultuur, zee en elkaar ontdekken. Staat dit ook in de strofes van je leven geschreven? Dit treft! Neem vlug contact op om een leuk refrein te bedenken.
     Wil je meer info over 90-2835m ? Klik hier...
90-2814m is 42J, ongehuwd en zelfstandig, zone 050. Vlotte man met goed voorkomen (Zuiders type). Heeft een job die hij graag doet en goede sociale contacten. Hij is modern van opvattingen, hecht veel belang aan normen en waarden en verlangt naar een integere vrouw die ook nog gelooft in een gezin. Een vrouw die er 100% wil voor gaan. Hij voelt zich gelukkig maar wil dit geluk graag delen. Misschien met jou?
     Wil je meer info over 90-2814m ? Klik hier...
91-2962m is 43J, ongehuwd en bediende, zone 03. Hoger opgeleide man is op zoek naar een maatje voor het leven. Hij houdt van filosofische gesprekken, cultuur, piano spelen, sporten, reizen, etc. Vrouwen tot 36 zijn welkom als ze maar een gezonde levensvisie hebben en de kunst bezitten om het leven te relativeren.
     Wil je meer info over 91-2962m ? Klik hier...
90-2421m is 43J, ongehuwd en chocolatier, zone 09. Ik ben een rustige, sociale en eerlijke man die houd van mens en dier. Normaal gebouwd, donkere haren en bruine ogen. Niet roker, matig drinker. Als hobby's : duiken en zwemmen. Ik ben dan ook een echte 'waterman'. Ga graag eten of een filmpje doen. Ook sta ik zelf graag achter de potten voor een gezellig avondje thuis. Ga graag op reis om andere culturen te ontdekken en uiteraard de prachtige onderwaterwereld. Ik zie graag kinderen en heb dan ook een kinderwens. Kortom ben jij die leuke spontane meid waar naar ik op zoek ben, neem dan snel contact op!
     Wil je meer info over 90-2421m ? Klik hier...
90-2668m is 43J, ongehuwd en project begeleider, zone 09. Ik ben op zoek naar interessante en leuke mensen om mijn vriendenkring uit te breiden. Ik ben sociaal van aard en waardeer humor en zelfrelativering in andere mensen. Ik heb een hekel aan mensen die denken dat de meridiaan door hun achterste loopt, om het zo te zeggen. Ik ben overgewaaid van de Antwerpse Kempen voor het werk en voel mij hier zeer goed in het Gentse. Ik ben dus van plan om hier te blijven. Mijn passie is salsa dansen, koken, reizen...
     Wil je meer info over 90-2668m ? Klik hier...
90-2712m is 44J, ongehuwd en medewerker logistiek, zone 09.
     Wil je meer info over 90-2712m ? Klik hier...
90-2726m is 44J, gescheiden en zelfstandig, zone 054. Hey! Ben jij een spontane, gevoelige, lieve, onafhankelijke vrouw? Ben jij een eerlijke, zotte en tegelijk serieuse meid die met beide voeten in het leven staat en mis je net als ik de ware Jacob(a) die jou leven meer complleet kan maken? Ja?...contacteer me dan, want naar jou ben ik op zoek! Groetjes, O. x
     Wil je meer info over 90-2726m ? Klik hier...
90-2836m is 44J, ongehuwd en bediende, zone 09. Hobby's: reizen, wintersport, joggen, een leuke tentoonstelling of museum bezoek, terrasje doen, lekker eten ... Ondanks een normaal sociaal leven heb ik die ene ware nog niet ontmoet, iemand die het verschil kan maken. Graag een positief ingesteld vrouw met pit, iemand die een eigen leven heeft, graag reist, goede sociale contacten heeft, niet te dominant maar ook niet passief. Kortom een dame die uitkomt voor haar mening en respect heeft voor andere meningen. Ik ben toekomstgericht en als je essentiële gezinswaarden hoog in het vaandel draagt, aarzel dan niet mij te contacteren. Het leven is mooi en nog mooier als je het geluk kunt delen met die ene persoon ...
     Wil je meer info over 90-2836m ? Klik hier...
90-2970m is 44J, ongehuwd en hovenier, zone 09. Sympathieke knuffelbeer met gezond verstand uit de regio Meetjesland voelt zich goed in zijn vel maar verlangt stilletjes naar een hechte relatie. Ben je net als hem goedlachs, romantisch en trouw, dan kijkt hij er naar uit om iets van je te horen!
     Wil je meer info over 90-2970m ? Klik hier...
91-2684m is 45J, ongehuwd en bediende, zone 052. Ik ben zeker geen haantje de voorste en hou mij liever een beetje op de achtergrond. Eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel net als het geloof in het goede van de mens. Ben jij een stabiele vrouw die goed in haar vel zit dan wil ik je graag leren kennen.
     Wil je meer info over 91-2684m ? Klik hier...
91-2776m is 46J, ongehuwd en zelfstandig, zone 052. Ik woon en werk in het Waasland, en net als de meesten onder jullie zou ik heel graag nieuwe mensen leren kennen, en wie weet zit daar dan een speciaal iemand bij... Als je mij nog niet goed kent, kom ik nogal gesloten over maar van het moment dat je mijn vertrouwen wint ben ik zeer loyaal en zal ik alles voor je doen.
     Wil je meer info over 91-2776m ? Klik hier...
90-2664m is 47J, ongehuwd en bediende, zone 02. Ik ben een verzorgde, moderne man zonder kinderen. Ik hou erg van mijn werk dat ik me soms afvraag hoe het komt dat ik vrijgezel ben. Weliswaar na twee jaar terug alleen te zijn heb ik nood aan iemand waarmee ik me goed voel en waar beiden "echt" van elkaar houden. Het belangrijkste in een relatie zal voor mij betekenen dat ik echt op mijn toekomstige kan rekenen en vol vertrouwen en dit in beiden richtingen. Naast mijn werk hou ik van af en toe een uitstapje (wandeling, fitness, boodschappen, etentje, ..) maar belangrijk is zich zeker goed thuis voelen met beiden en genieten in alle rust. In de winter hou ik ook wel eens van "cocooning", maar moet wel af en toe een frisse hap lucht nemen. In weekends ga ik graag op stap, een weekendje naar zee, of gewoon eens shoppen, fietsen, wandeling, restaurantje, .. en ook kook ik graag. Wel af en toe wat tijd over houden om tuin, huis en andere zaken op orde te houden dat in de week niet kunnen. Als ik vakantiedagen neem, dan ga ik graag op reis, meestal zon, en graag ontdek ik andere culturen en pas me graag aan deze aan. Ik ben een rustige man die kalm is maar kan ook zeker van ritme houden, zolang er een goed evenwicht bestaat. Ik hoop dat je hier wel iets te vinden heeft, dan laat je snel maar van iets horen.
     Wil je meer info over 90-2664m ? Klik hier...
91-3001m is 48J, ongehuwd en bediende, zone 03. Hi dames, ik ben op zoek naar een leuke vrouw om samen de toekomst tegemoet te gaan. Een partner in crime, een maatje om samen leuke dingen te doen. Ik heb vroeger samengewoond en heb een goede band met mijn zoon (18+). Zelf ben ik een optimist en probeer zoveel mogelijk positief in het leven te staan. Dit verwacht ik ook van mijn toekomstige partner. Weekendjes weg, een citytrip of een verdere bestemming of zelf een vakantie in de sneeuw kan mij allemaal bekoren. Gewoon lekker thuis voor de buis of samen de stad intrekken, ik ben er allemaal voor te vinden . De zee doet wel iets met mij dus vertoef ik daar graag. Gewoon de auto inspringen en een goede strandwandeling kan wonderen doen…. Ben je benieuwd naar meer? Stuur een berichtje dan kunnen we elkaar leren kennen en wie weet klikt het tussen ons.
     Wil je meer info over 91-3001m ? Klik hier...
91-3012m is 48J, gescheiden en zaakvoerder, zone 09/03. Moderne, goodlooking man van 1m85 uit het Waasland. Gaat graag op reis, geniet van gezellig tafelen en zoveel meer. Is een levendige man met positieve instelling. Zou graag joviale vrouw ontmoeten voor eerlijk relatie.
     Wil je meer info over 91-3012m ? Klik hier...
90-1872m is 48J, ongehuwd en tuinarchitect, zone 09. Het zou leuk zijn iemand tegen te komen waarmee ik een mooie vriendschap kan opbouwen en die misschien kan uitgroeien tot iets moois. Ik heb een sportief voorkomen, ben 1m80 groot, sociaal en trouw iemand die een partner zoekt voor het leven. Wandelen langs het strand of door de bossen vind ik heerlijk op elk moment van het jaar. Een goed boek lezen, een terrasje doen en gezellig praten over van alles en nog wat is ook aan mij besteed, diepgaande gesprekken af en toe mogen er zeker bij zijn. Ben jij de persoon die zich hierin herkent, geef mij een teken!
     Wil je meer info over 90-1872m ? Klik hier...
90-2416m is 48J, ongehuwd en bediende (kader), zone 09. Integere man, universitair opgeleid, goed voorkomen. Houdt van een goed gesprek, lekker eten, muziek beluisteren (klassiek/jazz/rock), een stapje zetten met vrienden, concerten bezoeken, een fikse strandwandeling, enz. Iemand waarop je kan rekenen en die vrienden en familie belangrijk vindt. Ben je een lieve en charmante jonge vrouw en heb je gemeenschappelijke interesses, laat ons dan eens afspreken. Wie weet klikt het en kunnen we samen genieten van al het mooie in het leven...
     Wil je meer info over 90-2416m ? Klik hier...
90-2696m is 48J, gescheiden en zelfstandig, zone 09. Ik ben gezond ambitieus, werk graag en veel maar maak daarbuiten zeker en graag tijd vrij om met vrienden weg te gaan, iets te gaan eten, een filmpje mee te pikken, reizen en andere leuke dingen te doen. Ik ben op zoek naar iemand die met beide benen op de grond staat, sterk weet wat ze wil, zonder offensief te zijn. Iemand die ook gezond ambitieus is en een eigen mening heeft, die helemaal niet altijd hoeft te stroken met de mijne, weerwerk is zeer welkom. Iemand die haar eigen leven, vrienden en hobby's heeft maar op zoek is naar dat tikkeltje éxtra. Iemand die respect en waardering van me krijgt én aan me kan geven.
     Wil je meer info over 90-2696m ? Klik hier...
94-2276m is 48J, gescheiden, arbeider, zone 054. Ik woon in het hartje van het Pajottenland, slank gebouwd en modern voorkomen, geen kinderen. Ik hou van de simpele dingen in het leven, zoals der zijn romantische wandelingen maken, uit eten gaan, terrasje doen en lekker luieren in de zon. Mijn hobby's zijn videofilm in clubverband, doe-het-zelver,computeren, uitstapjes maken, wandelen en fietsen... Ben jij een lief meisje die net zoals ik een rustig karakter heeft, kom je uit de streek van het pajottenland ben je romantisch en heb je zin voor humor, aarzel dan niet om te reageren. Misschien ben jij wel de ware en kunnen we het heel goed met elkaar vinden!!!
     Wil je meer info over 94-2276m ? Klik hier...
94-2959m is 48J, ongehuwd en bediende (kader), zone 053/02. Joviale man met goed voorkomen, vaste job en een stabiel leven is op zoek naar een maatje voor het leven. Hij is loyaal, gevoelig, romantisch ingesteld, houdt van fotografie, film, koken, wandelen, city trips en wil ook graag nieuwe dingen ontdekken samen met zijn partner. Men kan op hem rekenen en hij verlangt naar een hechte, respectvolle relatie met een lieve, spontane vrouw die hij voor 100% kan vertrouwen.
     Wil je meer info over 94-2959m ? Klik hier...
90-2889m is 49J, ongehuwd en logistiek medewerker , zone 09. Hey, Ik ben op zoek naar mijn soulmate. Ik hou van vele kleine dingen in het leven, wil het liefst leuke momenten delen met iemand, samen een reisje maken, lekker iets koken, languit in de zetel liggen met glaasje wijn en wegsoezen. Ik ben geen massamens, geen voetbalfreak maar een gezonde levensgenieter met stabiel karakter. Wie iets voelt voor een fijne vriendschap of een LAT-relatie waarin we allebei onszelf kunnen blijven, moet zeker reageren. Tot gauw!
     Wil je meer info over 90-2889m ? Klik hier...
90-2547m is 49J, ongehuwd en zelfstandig consultant, zone 09. Hallo, ik ben een ondernemende man die naast mijn job ook belang hecht aan de nodige 'quality time'. Ik heb 10 jaar samengewoond en heb 2 kids. Vrije tijd wordt opgevuld met joggen, fietsen, moto rijden, reizen (bergen) en een gezond sociaal leven. Kan er erg van genieten om samen met een levensgezellin fijne én onvergetelijke momenten te beleven: een citytrip, op reis, of gewoon gezellig thuis, … Mijn romantische ziel zoekt naar een soulmate, een echte vriendin, iemand waar ik op kan bouwen en die dit vertrouwen verdient. Liefde en vriendschap moet dan ook gekoesterd worden! Ik hoop een dame tegen te komen die wederzijds respect én vertrouwen even belangrijk vindt als mij.
     Wil je meer info over 90-2547m ? Klik hier...
91-2654m is 49J, ongehuwd en bediende, zone 09/03. Voorlopig geen kinderen, sport graag, af en toe een reisje, .... Ik geloof niet persé dat "the right one" hier rondloopt maar mensen die een beetje gelijkgezind zijn, zouden al veel bijbrengen in m'n leven. Sta natuurlijk ook open voor meer indien "de band" er is. Ben het alleen zijn gewoon geworden maar zou graag eens neerploffen in de zetel en iemand mij vraagt: "en hoe was het vandaag???". Een beetje nieuwsgierig? Neem dan maar contact op met me!
     Wil je meer info over 91-2654m ? Klik hier...
91-3011m is 49J, ongehuwd en schilder, zone 015. Vlotte man van 1m85, goedlachs, flexibel. Zijn naaste vrienden omschrijven hem als volgt: sociaal, lief en zorgend. Hij is geen fuifbeest maar geniet meer van een romantisch avondje thuis, een goede (strand)wandeling, een uitstap en vooral van een goed gesprek. Hij mist nog die ene speciale persoon in zijn leven.
     Wil je meer info over 91-3011m ? Klik hier...
94-2770m is 49J, gescheiden en directiefunctie, zone 054. Moderne goodlooking man met een gezonde levensfilosofie wil graag zijn geluk delen met een pittige dame die er ook nog in gelooft. Hij houdt van reizen, koken, bioscoop, sporten, etc. Wil via deze weg een joviale vrouw ontmoeten die recht door zee gaat om samen een glorieuze toekomst tegemoet te varen.
     Wil je meer info over 94-2770m ? Klik hier...
90-2960m is 50J, ongehuwd en bediende, zone 056. Hij is een integere man met een goed en gezond gevuld leven. Een bezige bij die een goed evenwicht weet te behouden tussen werk en privé. Voor het werk is hij als ingenieur vooral bezig met technische oplossingen bedenken en tijdens de vrije tijd vervolmaakt hij zich als sommelier en als kok. Verder houdt hij ook van reizen (o.a. bergbeklimmen, stedentrips), festivals, musea, tentoonstellingen of gewoon gezellig thuis: de krant lezen met een ochtendkoffie of ’s avonds genieten van een beklijvende film.
     Wil je meer info over 90-2960m ? Klik hier...
90-2946m is 50J, gescheiden en zelfstandig, zone 059. Hij is een jongogende man met een gezonde portie zelfreflectie, een open boek met een positieve visie. Heeft brede interesses en geniet van de normale deugden van het leven….maar wil dit wel delen met een integere vrouw.
     Wil je meer info over 90-2946m ? Klik hier...
94-2759m is 51J, gescheiden en vaste job, zone 02/054. Na enkele jaren single leven, tijd voor verandering. Ik zoek een lieve vrouw die best ietsje ouder mag zijn dan mij. Verder niks specifiek, ... daar spreken we wel over ;-) Ik woon op de grens van Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inmiddels ben ik in de fleur van mijn leven en ben tevreden met wie ik ben en hetgeen ik doe. Toch wil ik zo graag een partner om samen door het leven te gaan.
     Wil je meer info over 94-2759m ? Klik hier...
90-2687m is 51J, gescheiden en werfleider, zone 09. Piep, ik zoek teveel om hier in een kadertje te proppen. Iedereen is welkom, zolang je je ego en oppervlakkigheid maar thuis laat! :-) Misschien tot later ...
     Wil je meer info over 90-2687m ? Klik hier...
94-2048m is 51J, gescheiden en bediende, zone 053. Deze jonge man hoopt het geluk, de liefde en genegenheid te vinden bij een lieve en zachte vrouw die van humor houdt en zelf ook graag lacht (af en toe), maar ook serieus kan zijn. Liefst iemand tussen 30j-45j Ben zelf sociaal, maar het geluk van gezin en familie komt voor mij op de eerste plaats. Vrienden zijn er, maar het is toch de liefde die je leven zin geeft en dat je echt gelukkig kan maken en die je de nodige kracht en energie geeft. Van uiterlijk situeer ik mezelf ergens tussenin, ben géén model of macho type, maar een gewone niet onknappe man . (1m82, 80 kg, donkerblond, bruin haar en blauwe ogen). Ben géén roker, drink af en toe een speciaal biertje. In het uitgangsleven of op internet is het niet moeilijk om iemand te leren kennen, maar wel moeilijk om iemand te ontmoeten die serieuze bedoelingen heeft. Ik hoop kennis te maken met iemand die net zoals ik romantisch is, van uitstap&etentje houdt. Een goede communicatie, interesse in mekaar en tijd met mekaar doorbrengen, af en toe een kleine verassing zijn héél belangrijk. Het plezier zit hem in de kleine dingen. Het leven met twee is zoveel mooier en plezanter dan alleen. Samen kan je vele dingen doen die je alleen niet zal doen. Ga graag op reis, hoeft niet ver te zijn, gewoon samen ontspannen en genieten, wat is er nog mooier. Ben gescheiden, heb dochtertje van 11j die elke 2 weken in weekend bij me is. Het is een lieve en sociale meid die altijd opgewekt is. Werk als administratief bediende in Brussel tussen jonge mensen. Het is een toffe job waaruit ik veel plezier put. Een romantische Ram.
     Wil je meer info over 94-2048m ? Klik hier...
90-2800m is 51J, gescheiden en Licentiaat, zone 09. Ben jij ook op zoek naar het ontbrekende stukje in je leven en verlang je ook naar echte vriendschap, genegenheid en eerlijke liefde? Laat me gewoon iets weten … een vriendschap meer kan altijd en de rest kan volgen als de vonk overspringt.
     Wil je meer info over 90-2800m ? Klik hier...
90-2727m is 51J, gescheiden en zelfstandig, zone 055. Ben een jonge veertiger zonder kinderen en heb een toffe job. Ik zoek een lieve, energieke dame om met z'n tweeën nog vele dromen waar te maken. Samen uitstapjes hier en daar maken, een etentje, fietsen, eens op wintersport, ... Samen lachen, wenen en kunnen vertrouwen en bouwen op elkaar. Ik ben 1m80 en heb een sportief voorkomen.
     Wil je meer info over 90-2727m ? Klik hier...
91-2660m is 51J, gescheiden en bediende, zone 03. Zoals alle anderen op dit prikbord, ben ik perfect, doe aan sport, heb veel vrije tijd, hou van zon, zee en citytrips, lees graag een goed boek, hou van een diepgaand gesprek, en goed gezelschap. Spijtig genoeg overtreft mijn zin voor humor alle vorige kwaliteiten!!!
     Wil je meer info over 91-2660m ? Klik hier...
91-2614m is 53J, gescheiden, zelfstandig, zone 052. Hoi, ik ben een spontane man van 1m86 die er altijd vol enthousiasme en super gemotiveerd tegenaan gaat. Ik verleg graag mijn grenzen en ga graag nieuwe uitdagingen aan. The sky is the limit! Ik heb veel verantwoordelijkheidszin en ben geen 'zwever', blijf steeds met beide voeten op de grond! Ik heb het niet zo met een kuddementaliteit. Op relationeel vlak vind ik het vooral heel belangrijk dat je op dezelfde golflengte zit en dus ook heel goed met elkaar kan babbelen en interesses delen. Vertrouwen en eerlijkheid zijn natuurlijk DE twee grote sleutelwoorden. Ben jij ook zo iemand die bruist van energie en die samen met mij de horizon verder wil verkennen en op tijd en stond van een goed glaasje wijn kan genieten, stuur me dan zeker even een mailtje!
     Wil je meer info over 91-2614m ? Klik hier...
90-2702m is 54J, gescheiden en medewerker traiteur, zone 051. wat vertel je over jezelf...Ik hou van humor, lach heel graag maar ik kan ook serieus zijn als het nodig is. Ik zoek iemand om met mij het leven te delen. Waar ik wel belang aan hecht is alles samen bespreken, elkaar de vrijheid geven maar de tijd die je samen hebt 100% spenderen aan elkaar. Eerlijkheid en betrouwbaarheid is voor mij een must. Van eenvoudige dingen kan ik geweldig genieten, terrasje doen, een dagje zee, een etentje, film ... meer hoeft da nie te zijn. Ik heb een modern en verzorgd voorkomen.
     Wil je meer info over 90-2702m ? Klik hier...
90-2748m is 55J, ongehuwd en zelfstandig, zone 051. Goedlachse, vriendelijke man die echt klaar is voor een relatie. Iemand die kan genieten van quality time samen maar daarnaast een eigen leven heeft. Een vrouw die ook toont dat hij belangrijk is voor haar en omgekeerd. Iemand die klaar is voor een monogame liefdesrelatie en nog een kinderwens heeft.
     Wil je meer info over 90-2748m ? Klik hier...
90-2881m is 56J, gescheiden en technieker, zone 051. Joviale man met goed voorkomen, 1m80, blauwe ogen, vast werk, rustig karakter, handige Harry die zoekt naar een lieve, eerlijke vrouw die klaar is met haar verleden en in de startblokken staat voor de toekomst. Bij hem is het niet voor even maar voor heel het leven! Ben jij ook zo iemand? Stuur dan vlug een berichtje!
     Wil je meer info over 90-2881m ? Klik hier...
90-2705m is 57J, gescheiden en bode, zone 09. Ik heb een langdurige relatie gehad en de tijd is rijp om nieuwe mensen te leren kennen. Het zou tof zijn om eerlijke vrouw te ontmoeten om samen leuke dingen te doen. Ik hou van wandelen, uitstapjes, de Ardennen, gezellig thuis blijven... Jij ook?
     Wil je meer info over 90-2705m ? Klik hier...
91-2396m is 57J, gescheiden en zelfstandige, zone 03. Joviale man, 1m85, vlot in de omgang. Heeft aangename job en kan zijn uren goed regelen zodat er voldoende vrije tijd rest voor leuke momenten. Hij houdt van reizen, , watersporten, etentje ...
     Wil je meer info over 91-2396m ? Klik hier...
94-2152m is 57J, ongehuwd en industrieel ingenieur, zone 02. Van nature ben ik een rustig type. Ik begin meer en meer te verlangen naar een gelijkgestemde ziel. Een soulmate met een zacht en lief karakter. Een citytrip, (verre) reizen, of gewoon gezellig samen thuis zijn, het zijn dingen waar ik enorm kan van genieten. Ik ben niet zo sportief, maar hou erg veel van de natuur en van dieren. Zoek je iemand voor een gezellige babbel of gewoon een luisterend oor, dan kan je zeker bij mij terecht.
     Wil je meer info over 94-2152m ? Klik hier...
90-2637m is 58J, gescheiden en bediende (kader), zone 058. Momenteel woon ik aan de kust maar binnenkort verhuis ik. Zoals bij velen, slorpt mijn beroep tijdens de week het grootste deel van mijn tijd op. Daarnaast heb ik een zeer breed interesseveld; zowel sport, reizen, kunst, cultuur als film kunnen mij boeien. Ik verveel mij dus nooit, heb goede sociale contacten en amuseer mij graag in tof gezelschap. Zo ben ik steeds te vinden voor een gezellig etentje met vrienden, gevolgd door een leuke babbel. Mountainbike, ski, joggen en tennis zijn mijn favoriete sporten. Ik heb een open geest, heb gevoel voor humor en probeer steeds het positieve uit iedereen te halen. Qua uiterlijk ben ik groot en slank en vind ik een verzorgd voorkomen belangrijk.
     Wil je meer info over 90-2637m ? Klik hier...
94-2686m is 58J, gescheiden en drukker, zone 053. Ik ben al benieuwd om je te ontmoeten. Graag iemand die met beide voetjes op de grond blijft en er 100% wil voor gaan zonder bezitterig te zijn. Iemand die 'liefde' niet bekijkt in termen van 'consumeren' dan zou het leuk zijn om eens vrijblijvend af te spreken.
     Wil je meer info over 94-2686m ? Klik hier...
91-1788m is 59J, ongehuwd, zelfstandig, zone 09/03. Man met goed voorkomen en goede sociale contacten. Is misschien een laatbloeier door op jonge leeftijd te veel tijd te steken in de zaak. Heeft nu meer vrije tijd en zou dit graag invullen samen met een leuke vriendin. Een oprechte vriendschap en wie weet bloeit er wel iets moois.
     Wil je meer info over 91-1788m ? Klik hier...
94-2971m is 59J, gescheiden en zelfstandig, zone 02. Hij werkt als zelfstandig consultant en heeft een boeiende job. Zowel innerlijk als uiterlijk scoort hij héél hoog. Hij heeft een sterke maar toch gevoelige persoonlijkheid, is openminded, geen hokjesdenker, flexibel, correct en hoffelijk. Ben jij die charmante dame die ook van het leven houdt, het goed meent en op zoek is naar een stabiele relatie waarbij twee mensen elkaar willen ontdekken?
     Wil je meer info over 94-2971m ? Klik hier...
90-2819m is 59J, gescheiden en ondernemer, zone 056. Ik ben een frisse man met verzorgd en modern voorkomen. Ben nog actief en veelzijdig van interesses. Ik hou van joggen, fietsen, uitstapjes, reizen, etentje, samen dingen kunnen beleven en van genieten. Een goed gesprek met iemand waarbij ik op dezelfde golflengte zit, vind ik boeiend. Mekaar bijstaan bij kleine problemen van het leven. Ik wens een eerlijke relatie waar respect en overleg dierbaar zijn.
     Wil je meer info over 90-2819m ? Klik hier...
90-2998m is 59J, gescheiden, logistiek medewerker, zone 058. Hij is een verzorgde, zorgzame, optimistische man met stabiel karakter en niet-plaatsgebonden. Hij kan genieten van een wandeling, lekker eten, uitstapjes, ... maar dan liefst niet alleen! Hij zou dit graag delen met een oprechte, goedlachse vrouw. Kom je in aanmerking voor een eerlijke kennismaking?
     Wil je meer info over 90-2998m ? Klik hier...
90-2732m is 59J, gescheiden en arbeider, zone 09. Ik ben 1m83 en sportief gebouwd. Echte hobby's heb ik niet maar ik ga graag eens shoppen en op restaurant. Wat betreft mijn persoonlijkheid ben ik, denk ik toch, vrij open, zachtaardig en vriendelijk die het hart op de tong draagt. Ik kan goed luisteren maar ik zeg ook wat ik denk en voel maar vooral in respect voor anderen. Ben vrij verdraagzaam, pas me gemakkelijk aan en staat altijd open voor nieuwe dingen. Bij een eerste contact kijk ik een beetje de kat uit de boom, laat me vooral kennen als ik iemand vertrouw. Ik zou graag een evenwichtige, positief ingestelde en actieve vrouw ontmoeten met persoonlijkheid, een eigen mening en een open karakter. Elkaar ruimte geven, een goede communicatie, lief en attentvol met elkaar omgaan zijn toch dingen die ik belangrijk vind in een relatie.
     Wil je meer info over 90-2732m ? Klik hier...
90-2899m is 59J, gescheiden en zelfstandig, zone 09/055. Ik ben een gemoedelijke man met een verzorgd en sportief voorkomen. Ben op zoek naar ...? Het moet gewoon klikken! Een toffe vrouw om samen leuke dingen te doen: terrasje, etentje, naar de zee of eens op reis... Je kan me altijd contacteren via Happy People, het relatiekantoor Gent en wie weet wordt het wat. Oh ja ik vind van mezelf dat ik soms een beetje verlegen ben in het begin, maar geef me de kans om je te leren kennen en dan bloei ik open. Groetjes en tot binnenkort!
     Wil je meer info over 90-2899m ? Klik hier...
94-2624m is 59J, gescheiden en ICT manager, zone 02. Dit sportief exemplaar met een jonge mentaliteit "dartelt" door het leven maar met de noodzakelijke ernst en verantwoordelijkheid. Hij koestert daarbij het jeugdige in hemzelf en in de mensen rondom hem. Hij zoekt inhoud, houdt bepaalde doelen voor ogen en omarmt graag de aangename dingen van het leven : een goed gesprek, gastronomie, welness en reizen. Hij combineert zijn job in de informaticasector met quality time voor zijn dochter (20) en zoon (10). Humor en relativeringsvermogen zijn voor hem onontbeerlijke ingrediënten in een liefdesrelatie. Hij verlangt naar een gezellin zonder kinderen (maar met een hart voor kinderen) met wie hij samen dingen kan doen of lekker ontspannen. Iemand met levenswijsheid maar ook een kameraad om elkaar te steunen als het eens tegenzit. Welke jonkvrouw mag deze koene ridder ontvoeren?
     Wil je meer info over 94-2624m ? Klik hier...
94-1739m is 60J, ongehuwd en vrij beroep, zone 055. Ik oefen een vrij beroep uit in een grootstad in een internationale omgeving. Mijn job biedt mij mooie uitdagingen en is heel gevarieerd. 's Avonds vindt u mij terug in een klein dorpje, gelegen in een prachtig landschap. Ik hou van de natuur en in mijn vrije tijd werk ik eens graag in de tuin. Ik kom regelmatig in het buitenland en maak altijd van de gelegenheid gebruik om wat cultuur op te doen. Ik geniet ervan uit te gaan eten, vooral in Brussel. Ik lees graag historische thrillers. Ik bezoek ook graag kastelen. Op vakantie hou ik van de zon. Ook de eenvoudige dingen des levens kunnen mij plezieren. Tot nu toe heb ik de ware dame nog niet ontmoet. Ik kijk uit naar iemand die eerlijk, loyaal en trouw is. Iemand die ongehuwd en kinderloos is zoals ik en graag nog kinderen wenst.
     Wil je meer info over 94-1739m ? Klik hier...
90-2551m is 60J, gescheiden en zelfstandig, zone 09. Hallo! Ben jij ook op zoek naar die man die je precies altijd al kende, waarvan één blik genoeg is om ver weg te zijn? Genoeg hebben aan gewoon bij elkaar zijn en genieten van die eenvoud. Maar ben jij ook die zelfstandige, onafhankelijke vrouw die brandt om nieuwe dingen te doen? Ik ben een open, sociale, gevoelige en geëngageerde man die op zoek is naar een vrouw die trouw, standvastig en vooral eerlijk is! Mijn passie is luchtvaart en als piloot hou ik ervan om in het weekend af en toe eens onze buurlanden te verkennen.Spreekt mijn beschrijving je aan? Neem gerust contact op!
     Wil je meer info over 90-2551m ? Klik hier...
90-2670m is 60J, gescheiden en zelfstandig, zone 056. Ik ben een sociale, moderne, spontane man. Ik heb een langdurige relatie achter de rug maar dit ligt ver achter mij. Ik ben er klaar voor om er opnieuw voor te gaan. Aan vrienden geen gebrek maar verlang naar een stabiele gezonde relatie met een vrouw die er 100% wil voor gaan.
     Wil je meer info over 90-2670m ? Klik hier...
94-2536m is 61J, ongehuwd en medewerker beveiliging, zone 02/053/052. Joviale man met stabiel karakter. 'Respect, eerlijkheid en trouw' zijn belangrijk voor hem, de rest komt van zelf ... Zijn passie is 'auto's' en soms vergelijkt hij zichzelf met een Japanse wagen: onopvallend, degelijk en betrouwbaar! Uiterlijk speelt niet echt een heel grote rol vermits de echte schoonheid uiteraard van binnenuit komt.
     Wil je meer info over 94-2536m ? Klik hier...
91-2622m is 61J, gescheiden en ambtenaar, zone 02/015. Sportieve man van 1m85, niet-roker zoekt vlotte dame met open karakter voor ernsige relatie. Iemand die attent is en die zeker niet verlegen zit om 'n spontane knuffel. Liever geen saaie 'miet', wel iemand met de nodige humor, die ook 'serieus' is maar die tegelijkertijd toch nog 'n beetje de ondeugende blik in zichzelf heeft kunnen blijven bewaren.
     Wil je meer info over 91-2622m ? Klik hier...
91-2708m is 62J, gescheiden en directiefunctie, zone 03. Hallo jullie daar! Leven is delen, genieten. Ik hou van zorgen voor, ik hou van beweging, actie en positieve energie. Het pad alleen bewandelen kan soms eenzaam zijn, daarom dus dit zoekertje. Ben je een vrouwelijke frisse verschijning, hou je van een diepgaand gesprek, het zoeken naar die kleine warme momenten? Laat dan iets weten.
     Wil je meer info over 91-2708m ? Klik hier...
94-1896m is 62J, gescheiden en bediende, zone 053. Ik ben op een moment gekomen dat ik iemand nodig heb om dingen te delen. Goeie vrienden en familie zijn belangrijk, maar een 'nummer 1' ontbreekt. Het heeft me wat tijd gekost om het via deze weg te proberen, maar ik waag het erop. Ik ben vrij rationeel aan de oppervlakte maar eveneens vrij gevoelig van binnen. Ik zou dan ook liefst iemand tegenkomen die begripvol is en over de nodige emotionele intelligentie beschikt om mij af en toe eens 'open te breken'. Ik ben alles behalve een veroveraar. Vrienden kennen mij als vrij betrouwbaar, integer en hulpvaardig.
     Wil je meer info over 94-1896m ? Klik hier...
91-2888m is 63J, gescheiden en logistiek medewerker, zone 09/03. Verzorgde man, stabiel karakter, huiselijk, vast werk, eigen huis, woont in het Waasland. Zou graag in contact komen met joviale, vrouwelijke vrouw om samen te genieten van al het moois wat er is en nog kan komen, van elkaar, de liefde en het leven.
     Wil je meer info over 91-2888m ? Klik hier...
91-3005m is 63J, weduwnaar en met pensioen, regio Waasland. Ik ben op zoek naar iemand die trouw, eerlijkheid en respect als vaste waarden beschouwd. Iemand die bereid is om samen met mij iets op te bouwen waar we ons beiden goed bij voelen. Een vleugje romantiek en een goede dosis humor zijn van harte welkom. Ik ben 1m83, modern en verzorgd voorkomen. Ik kan genieten van veel dingen, zelfs van shoppen en eens een museumbezoekje... Mijn zoektocht leidt me misschien naar jou?
     Wil je meer info over 91-3005m ? Klik hier...
90-2846m is 63J, weduwnaar en arbeider, zone 09. Ik hou van een gezellig etentje, een film, een rustig avondje voor de buis en nu en dan eens op stap gaan. Ben jij een oprechte dame en is groot Gent voor jou de streek waar je de liefde hoopt te vinden, laat dan zeker even van je horen.
     Wil je meer info over 90-2846m ? Klik hier...
90-2746m is 64J, gescheiden en bediende, zone 053. Ik mis een joviale en toffe partner om samen dingen te doen. Een wandeling aan zee, een namiddag winkelen, een goed gesprek, lekker eten,.... Ik zoek een vriendin die kan praten over kleine en grote dingen, die serieus kan zijn, maar daarnaast ook dat vleugje humor heeft. Die ene speciale vriendschap die mijn leven compleet kan maken. Zoek ik naar een speld in een hooiberg? Misschien niet!
     Wil je meer info over 90-2746m ? Klik hier...
91-2964m is 64J, gescheiden en zelfstandig, zone 09/03. Joviale man wonend in het Waasland en is op zoek naar een soulmate om samen leuke dingen te doen, vriendschap te sluiten en later misschien meer. Hij brengt zijn tijd graag door met sport, etentje, een goede film, shoppen, terrasje, reizen,... Hij is een rustig type en geniet van het leven. Ben jij degene die hij zoekt, aarzel dan niet...
     Wil je meer info over 91-2964m ? Klik hier...
90-2775m is 64J, gescheiden en zelfstandig (creatief beroep), zone 09. Geven en nemen, wit en zwart, humor en ernst, losbol en troostende schouder, frituur en lekker gaan eten, uitstappen en gezellig thuis, ruimdenkend, ontdekken, genieten, luisteren en spreken, ....
     Wil je meer info over 90-2775m ? Klik hier...
90-2533m is 64J, ongehuwd en arbeider, zone 09. Sportief uitziende man van 1m80, houdt van de zee, Ardennen, fietsen, shoppen, ... Heeft een gezonde levensfilosofie en volgt zijn weg. Wil graag kennis maken met 'sterke' vrouw die open staat voor een andere mening maar de raakvlakken tussen elkaar weet te koesteren.
     Wil je meer info over 90-2533m ? Klik hier...
91-2736m is 65J, gescheiden en met brugpensioen, zone 09. Ik ben meer een babbelaar dan en schrijver, dus dit is heel moeilijk voor mij. Hoe zie ik er uit 1,80 cm grijs kort haar blauw grijze ogen(mijn ogen spreken altijd boekdelen en verraden mij altijd). Kinderen heb ik alleen opgevoed en wonen niet meer bij mij. Heb je vragen? Aarzel niet om contact te nemen!
     Wil je meer info over 91-2736m ? Klik hier...
90-2737m is 65J, gescheiden en zelfstandig, zone 09. Grote vlotte vijftiger met jong voorkomen, positief ingesteld, veel energie. Zoekt verzorgde dame die houdt van een etentje, terrasje, reizen, ... Saust zijn leven met humor maar zonder het lichtzinnig op te nemen. Hij zoekt in de eerste plaats 'een maatje', een vaste relatie is zeer zeker welkom.
     Wil je meer info over 90-2737m ? Klik hier...
91-2823m is 65J, gescheiden en technieker, zone 09/03. Ik ben een frisse ,vlotte vijftiger en hou van wandelen, etentje, shoppen en een goede babbel. Verveel mij nooit want ben een handige Harry en kan mij goed bezig houden. Ik wil kennis maken met een persoon die wat op dezelfde golflengte zit en waar ik me goed bij voel. Ik wil de stap zetten in de goede richting in de hoop dat ik de juiste partner vind. Liefst iemand uit het Waasland.
     Wil je meer info over 91-2823m ? Klik hier...
90-2522m is 66J, gescheiden en zelfstandig, zone 09. Ben een vlotte vijftiger die weet wat hij wil in het leven. Mijn beroep is mijn hobby maar ik ben geen workaholic. In mijn vrije tijd spreek ik graag eens af met vrienden. Dus aan contacten heb ik geen gebrek! Wat mijn karakter betreft ben ik dus een sociaal type, eerlijk, gevoelig en vind ik wederzijds respect een must. Nu heb je toch al een klein beetje een idee wat en wie ik ben. Het vervolg kan je beter zelf ontdekken ...
     Wil je meer info over 90-2522m ? Klik hier...
94-2604m is 66J, gescheiden en zelfstandig, zone 02/054. Ik hoop via deze weg in contact te komen met 'n 'gewone' toffe vrouw die het goed meent. In de eerste plaats om 'n fijne en eerlijke vriendschap op te bouwen en samen leuke dingen te doen. Of er uiteindelijk een relatie inzit kan niemand voorspellen. Verder zoek ik vooral 'n zachtaardig, sociaal en spontaan iemand die net als mij belang hecht aan waarden als eerlijkheid, vertrouwen, geborgenheid, warmte, affectie en genegenheid. Niet alleen om te krijgen maar zeer zeker ook om te geven.
     Wil je meer info over 94-2604m ? Klik hier...
91-2871m is 67J, gescheiden en kaderfunctie, zone 03. Joviale man met goed en verzorgd voorkomen, stabiel karakter, verantwoordelijkheidszin, flexibel en positief ingesteld. Hij houdt van wandelen, fietsen, etentje, city trips, reizen. Hij zou graag kennis maken met een vrouw die eveneens verlangt naar een evenwichtige relatie. Ik ben niet plaatsgebonden en afstand hoeft dus geen hinderpaal te zijn. Kan jij je hierin vinden? Graag een seintje!
     Wil je meer info over 91-2871m ? Klik hier...
94-2068m is 67J, gescheiden en ondernemer, zone 02/054. Grote man met sportief voorkomen, aktief op verschillende terreinen maar kan ook genieten. Zoekt ondernemende vrouw tussen 40 en 48j met karakter en savoir-vivre.
     Wil je meer info over 94-2068m ? Klik hier...
94-2895m is 69J, ongehuwd en met pensioen, zone 09. Via deze weg wil ik nieuwe contacten leggen. Ben eerder een rustige man maar af en toe eens met vrienden afspreken voor een terrasje of etentje vind ik leuk. Thuis in de zetel met een goeie film en fijn gezelschap zijn de kleine dingen waarvan ik kan genieten. Wie zich hierin kan vinden, mag gerust een mailtje sturen.
     Wil je meer info over 94-2895m ? Klik hier...
90-2703m is 73J, gescheiden en zelfstandig, zone 09/050. Hallo,ben op zoek naar een toffe, gezellige, humoristische, spontane vriendin. Zit er meer in:tant mieux!! Mijn motto is 'carpe diem' en hoop dat dit jou aanspreekt! Lekker uit eten gaan, terrasje, cinema, fietsen, weekendje weg maar ik maak het thuis natuurlijk ook graag gezellig!! Hopelijk tot gauw, groetjes
     Wil je meer info over 90-2703m ? Klik hier...
91-2673m is 75J, weduwnaar en met pensioen, zone 09/03. Verzorgde man met klassiek voorkomen en universitaire background. Hij voelt zich nog veel te jong om alleen door het leven te gaan. Hij houdt van daguitstapjes maken, een etentje, wandelen, fietsen maar ook gezellig thuis blijven. Hij zoekt dan ook een dame uit het Waasland met ongeveer gelijklopende interesses. Spreekt deze man u aan? Reageer voor vrijblijvende info
     Wil je meer info over 91-2673m ? Klik hier...
90-3003m is 75J, gescheiden, met pensioen, zone 09. Ik ben een optimistische man die op zoek is naar een lieve, eerlijke en zachtaardige dame. Een goede babbel, een gezellig etentje, een uitstapje, een museumbezoek daar kan ik enorm van genieten. Eerlijkheid staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Ben jij een lieve dame die houdt van een leven vol liefde én respect met die ene ware? Dan hebben we elkaar misschien wel gevonden!
     Wil je meer info over 90-3003m ? Klik hier...
91-2859m is 75J, gescheiden en met pensioen, zone 03. Verzorgde, sportieve man van 1m80 met mooi grijs haar wil graag een integere dame leren kennen in de buurt van Antwerpen, St. Niklaas, Willebroek, Lier. Is nog actief en houdt van fietsen, de zee, Ardennen, eens naar toneel of concertje gaan, lekker eten, ...
     Wil je meer info over 91-2859m ? Klik hier...

Wil je meer weten over één van deze personen?

Dat kan! Vul dan hier je gegevens in.

 

Op zoek naar zoekertjes voor hem? Kijk even hier !

Op Zoek > Zoekertjes voor haar
>>>>  Français