Zoekertjes voor hem...

Hieronder kun je al een selectie van onze kandidaten bekijken. De lijst van zoekertjes is maar een greep uit onze omvangrijke databank.
Ter bescherming van de privacy zijn de voornamen fictief.

Wil je meer weten over één van deze personen?

Dat kan! Vul dan hier je gegevens in.90-2515v is 33J, ongehuwd en bediende, zone 09. Hey, ik ben nog op zoek naar mijn soulmate...Ik heb helaas de ware nog niet gevonden en besef dat ik het in de uitgangswereld niet zal vinden. Ik zoek mijn ontspanning in uitstapjes met vriendinnen, wandelen aan de zee en uiteindelijk genieten van het leven in de kleinste dingen. Ik ben sociaal en mijn drive zit hem ook daarin. Ik ben een goedlachse meid met heel veel dromen en fantasie. Ik kan echter bij momenten heel stilletjes zijn en leef vooral met heel veel gevoel en passie. Ik zoek iemand die evenveel houdt van het leven en met dezelfde passie voor meer dan 100 pct wil gaan voor een boeiende en liefdevolle relatie.
    Wil je meer info over 90-2515v ? Klik hier...
90-2951v is 34J, ongehuwd en arbeidster, zone 09/03. Ik woon in het Waasland en ben iemand die waarden als trouw, respect en romantiek belangrijk vind. Ik lees graag, ga zwemmen, volg avondschool om het diploma van Logistiek Assistent te behalen. Je doet me meer plezier door voor te stellen om naar de bioscoop, een gezellig café of een ijssalon te gaan dan voor te stellen om naar een discotheek te gaan tot in de vroege uurtjes.
    Wil je meer info over 90-2951v ? Klik hier...
91-2798v is 35J, ongehuwd en bediende, zone 03/09. Vrolijke meid zoekt leuke uitdaging!
    Wil je meer info over 91-2798v ? Klik hier...
90-2591v is 35J, ongehuwd en bediende, zone 09. ik ben een vrouwelijke, slanke meid en hou van gezelligheid. Leuke dingen doen, koken, sporten of gewoon picknicken op een bankje; daar kan ik enorm van genieten. Ik vind het leuk om nieuwe contacten te leggen en wie weet is het erg gezellig,....
    Wil je meer info over 90-2591v ? Klik hier...
90-2947v is 37J, ongehuwd en bediende, zone 09. Ik ben een leuke meid uit hartje Gent, mijn favoriete stad. Ik ben 'een stille' zoals ze zeggen, maar eens ik op dreef ben, en mij op mijn gemak voel bij iemand, kom ik los en babbel ik gezellig mee. Na enkele teleurstellingen, zowel op liefdes- als op vriendschappelijk vlak ben ik op zoek naar vriendelijke, oprechte mensen. Ik heb jammer genoeg niet veel vrienden meer over na enkele moeilijke jaren, en hoop langs deze weg nieuwe mensen te leren kennen. Samen een stapje zetten, iets drinken, een cinemaatje, een leuke babbel, ... contacteer me gerust...
    Wil je meer info over 90-2947v ? Klik hier...
90-2725v is 37J, ongehuwd en bediende, zone 09. Joviale slanke vrouw met modern voorkomen is op zoek naar een fijne warme evenwichtige relatie. Ze heeft een goed gevuld leven maar zou dit graag willen delen met een positief ingestelde en integere man. Iemand die een eigen leven heeft, iemand die haar aanvoelt en aanvult met respect voor elkaars wensen.
    Wil je meer info over 90-2725v ? Klik hier...
91-2944v is 39J, ongehuwd en bediende, zone 015. Hey'kes, ik ben een spontane, vrolijke meid die graag door het leven huppelt en op zoek is naar een maatje om samen van alle leuke en mooie dingen in het leven te genieten. Gezellig op stap gaan, eens dansen tot de vroege uurtjes, een leuke film kijken, lekker iets gaan eten, een theatervoorstelling meepikken, even lekker sporten het zijn allemaal dingen die me geen moment vervelen. Ik werkte hard om mijn droomjob te pakken te krijgen en deze doe ik nog steeds elke dag met enorm veel passie en goesting. Mijn job vraagt om een stevige dosis creativiteit en fantasie, dingen die ik graag ook meeneem in mijn privéleven waardoor ik er ontzettend van hou om eens lekker gek te doen. Ik zoek dus iemand die ook op een spontane en licht gekke manier in het leven staat en samen een stabiele en liefdevolle relatie wil uitbouwen waarbij we er echt voor elkaar kunnen zijn.
    Wil je meer info over 91-2944v ? Klik hier...
90-2771v is 39J, ongehuwd en bediende, zone 050. Hallo heren, ingewikkeld, dat ben ik. Complex all the way en dit in alle betekenissen van het woord..... En nu even serieus! Heb een leuke job, veel vrienden, zie er best goed uit, amuseer mij maar verlang naar een maatje voor het leven. Vriendschap is altijd welkom en groeit er meer, dan sta ik daar zeker voor open. Ben dus best een nieuwkomertje hier :) Als je vragen hebt vraag gerust. Bijt alleen als je het lief vraagt ;-)
    Wil je meer info over 90-2771v ? Klik hier...
91-2619v is 40J, ongehuwd en winkelverkoopster, zone 03. hoi, ik ben een vrolijke meid die langs deze weg een toffe man wil leren kennen om plezier mee te maken en mss in de toekomst iets moois mee op te bouwen! Iemand die lief eerlijk spontaan sociaal is want dat ben ik ook! Ik ga graag eens op stap (shoppen, resto, kerstmarkt ...) maar kan ook genieten van de rustige dingen in het leven! Carpe diem is mijn levensmotto!
    Wil je meer info over 91-2619v ? Klik hier...
91-2912v is 41J, ongehuwd en bediende, zone 03/09. Ik ben een gevoelige, spontane vrouw die graag eens een terrasje doet, eens uit eten gaat, eens een filmpje meepikt, af en toe eens sport, een weekendje weg, ... Ik zoek een eerlijke, integere man waarmee ik een leuke relatie kan opbouwen en waarin we beiden onszelf blijven. Spreekt dit je aan dan is het aan jou om te reageren. Tot gauw.
    Wil je meer info over 91-2912v ? Klik hier...
90-2665v is 41J, ongehuwd, bediende toerisme, zone 059. Ik ben een vrouwelijk type, slank, donker lang haar, ga modisch gekleed en kan mij goed aanpassen. En ik ben er echt van overtuigd dat mijn prins op het witte paard ergens rondloopt. Ik ben op zoek naar iemand die door me heen kan kijken tot in het diepste van mijn ziel en bij wie ik mezelf kan zijn. Ik ben op de eerste plaats op zoek naar een verzorgde man met stabiel karakter om een leuke relatie mee op te bouwen. Groetjes en misschien tot binnenkort.
    Wil je meer info over 90-2665v ? Klik hier...
91-2929v is 42J, ongehuwd en bediende, zone 03. Goedlachse vrouw met modern en slank voorkomen. Heeft haar hart op haar tong, is recht voor de raap, een écht open boek. Ze houdt dus de heren niet aan het lijntje en ze vindt eerlijkheid en trouw heel belangrijk. Ze is familiegericht, heeft 1 zoon in co-ouderschap en houdt van werken maar ook van plezier maken. Eens naar een pretpark gaan of relaxen in een wellness of sauna vindt ze heerlijk. Graag wil ze een 'maatje' voor het leven ontmoeten die ‘matuur’ is, iets te vertellen heeft en liefst met een beetje gevoel voor humor. Welke heer is nieuwsgierig en wil met haar eens afspreken voor een open babbel?
    Wil je meer info over 91-2929v ? Klik hier...
91-2758v is 42J, ongehuwd en bejaardenhelpster, zone 052. Hoi heren! Wie wil kennis maken met een spontane, eerlijke, warme meid met een schattig dochtertje van 3j dat altijd bij mij is? Natuurlijk heb ik ook mijn minkantjes, zoals iedereen. Aan jou om me beter te leren kennen. Must to have: verzorgd, open en lief, positief ingesteld, over je gevoelens kunnen praten. Aarzel niet om te reageren, vriendschap is altijd een begin. Liefs!
    Wil je meer info over 91-2758v ? Klik hier...
90-2761v is 42J, ongehuwd en bediende, zone 056. Ik ben een spontane meid met een zoontje van drie jaar. Je zou mij kunnen omschrijven als een eerlijk, gevoelsmatig en sportief iemand . Ik ga graag eens gezellig een restaurantje doen, naar de zee of gewoon wat gaan drinken. Reizen is ook eens van mijn interesses. Ik hoop langs deze weg een zielsverwant te vinden voor het leven. Wat mij aantrekt in een man is relativeringsvermogen, diepgang, humor en uitstraling!
    Wil je meer info over 90-2761v ? Klik hier...
90-2595v is 44J, ongehuwd en vrij beroep, zone 053. 31j single VR zkt M om samen leuke dingen mee te doen :-) Naast het uitoefenen van mijn beroep breng ik mijn tijd graag door met familie en vrienden. Een daguitstapje, weekendje, (ski)vakantie, festival of gezellig een glas gaan drinken na een muziekrepetitie zal ik niet afslaan. Ik ben vrij veel op de baan en geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen. Sociaal en spontaan, ja, maar in groep zal je me niet snel het hoogste woord horen voeren. Ik hou ervan mijn ervaringen, gedachten en gevoelens te delen, leuke uitstapjes te plannen en dan gezellig samen thuiskomen. In de toekomst misschien wel met jou?
    Wil je meer info over 90-2595v ? Klik hier...
94-2975v is 45J, gescheiden, werkt als verzorgende, zone 053. Ik zou mezelf omschrijven als een zorgzaam, attent, rustig, lief sociaal persoon. de persoon die me gelukkig zou maken is een spontaan, zelfverzekerd, romantisch en warm iemand met een zeker maturiteit. samen genieten van een goede babbel, city tripje, uitje naar zee of ardennen, beetje van de wereld zien nog, een wandeling samen, genieten van het leven. in mijn vrije tijd kook ik graag, ga ik graag in het park gaan wandellen, bij familie op bezoek gaan, salsa & merenque & bachata zowel de muziek als de dans spreken me aan. ik ben gelukkig maar mis iemand die alle puzzelstukjes uit mijn leven samen brengt door 100% jezelf te kunnen zijn en er voor elkaar te zijn, iemand die je ziel ten volle kent en omgekeerd.
    Wil je meer info over 94-2975v ? Klik hier...
90-2108v is 45J, ongehuwd en kapster, zone 09. Hey mannen! Via deze weg zoek ik dus een lieve, eerlijke man tussen de 30 en 39 jaar en liefst van het Meetjesland. Ik heb een dochtertje van 10j die altijd bij mij is. Zij verlangt naar een toffe papa waar ze zich veilig bij voelt. Mijn hobby's zijn: koken, sauna, een dagtripje of weekendje weg naar de zee, iets gaan drinken, ... Als ik zeker ben over een relatie ga ik er gewoon voor. Mocht je nog meer informatie willen, geef een seintje!
    Wil je meer info over 90-2108v ? Klik hier...
90-850v is 45J, ongehuwd en magazijnierster, zone 09. Ik ben een 'gewoon iemand' en heb geen specifieke hobby's maar doe van alles graag. Laat ons zeggen dat ik eerder het huiselijke type ben, familiegericht. Ik verlang naar mijn eigen 'nestje' samen met een man waar ik op kan rekenen. Ik geloof nog in de traditionele waarden. Hopelijk jij ook?
    Wil je meer info over 90-850v ? Klik hier...
91-2733v is 46J, ongehuwd en bediende, zone 03. Is een sociaal ingestelde vrouw met verzorgd voorkomen van 1.76m. Staat positief in het leven. Valt op mannen met inhoud verzorgd voorkomen en gevoel voor humor. Kijkt er naar uit om met tweeën aan een gemeenschappelijke toekomst te bouwen. Hecht belang aan 'op dezelfde golflengte zitten', elkaar verstaan, soms ook zonder woorden, ...
    Wil je meer info over 91-2733v ? Klik hier...
90-2648v is 48J, ongehuwd arbeidster zone 055. Ik ben een vrij introverte persoon. Doch je kan me steeds bekoren met een goede portie humor! Ik smelt zo snel dat mijn warme persoonlijkheid helemaal naar boven komt. Ik hou van mijn familie en vrienden, die reeds mijn steunpilaren zijn. In mijn vrije tijd ga ik dansen, luister graag naar muziek, ga naar cinema, terrasje, cinema, city-trip, reizen,... In de toekomst sta ik open om een gezinnetje te stichten. Voel jij je aangesproken, bel me, schrijf me laat me vlug iets weten, geef me een teken....
    Wil je meer info over 90-2648v ? Klik hier...
90-1352v is 49J, gescheiden en tandartsassistente, zone 09. Ik hou van lekker glaasje wijn, gezellig uit eten gaan, maar ook de huiselijke gezelligheid kan me enorm bekoren. Mijn hobby's zijn tuinieren, decoreren, fietsen, zwemmen, badminton... verder is ook reizen één van mijn passies. Ik hou van veel maar het meeste van mijn twee kapoenen. Ik heb alles om gelukkig te zijn, leuke vriendenkring, mooi huis met prachtige tuin waar ik veel van mezelf kan inleggen, 2 schatten van kinderen en zelf een mooie uitstraling maar toch mis ik iemand om mijn geluk mee te delen en verder te bouwen aan een mooie toekomst! Jezelf kunnen zijn in een relatie vind ik heel belangrijk alsook respect en waardering. Ik zoek iemand waar ik vreugde en verdriet mee kan delen, fijne momenten mee kan beleven, echte liefde in de uitgebreide zin! Kijk uit naar leuke ontmoeting en wie weet...
    Wil je meer info over 90-1352v ? Klik hier...
90-2397v is 49J, ongehuwd en sociaal verpleegkundige, zone 09. Hoi, net als jij zette ik een stap die ik niet dacht ooit te zetten en kijk hier ben ik, vol verwachting uitkijkend naar iemand die me aanvult, waarmee ik vreugde en verdrietjes kan delen. Ik wil graag een man ontmoeten die de teugels in handen neemt en me durft mennen, die me ruimte wil geven en zelfs vertrouwen heeft mij af en toe de koers te laten bepalen. Hoewel ik zelf groot ben (letterlijk dan) en sterk overkom wil ik ook klein kunnen zijn en in een relatie een schouder vinden om tegenaan te vleien. Een tipje van de sluier: ik ben een familiemens met zorg voor mensen die ik graag mag. Mijn job is een hele uitdaging en doet wel eens inbreuk op mijn vrije tijd toch probeer ik voldoende ruimte en tijd vrij te houden voor vrienden. Ik kook graag, lees wel eens een boek en kan helemaal opgaan in een gezelschapsspelletje zonder daarbij de vreugde van het spel te vergeten. Een fijn gesprek maar ook een zin of korte tekst kunnen me ontroeren. Een man met een verzorgde taal heeft zeker een streepje voor. Hier ben ik dan, gewoon een vrouw die uitkijkt naar enkele bijzondere ontmoetingen. Misschien tot binnenkort! X
    Wil je meer info over 90-2397v ? Klik hier...
90-2647v is 51J, feitelijk gescheiden en werkzoekend, zone 09/055. Ik ben van de regio Vlaamse Ardennen en heb jaren meegewerkt met mijn ex-man die zelfstandig was. Hou van wandelen, fietsen, shoppen maar 'k kan evenveel genieten van een toffe babbel op een terrasje of een zalige knuffel bij een glaasje wijn thuis op de zetel. Ik ben zeker geen haantje de voorste en hou mij liever een beetje op de achtergrond. Eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel net als het geloof in het goede van de mens. Ben jij een oprechte man die goed in zijn vel zit dan wil ik je graag leren kennen.
    Wil je meer info over 90-2647v ? Klik hier...
90-2990v is 52J, ongehuwd en zelfstandig, zone 09. Wie ben ik? Een levenslustige, energieke en sociale vrouw - niet wispelturig van aard en doorsnee goedgezind - heb gevoel voor (niet platvloerse) humor - hou van reizen – wil de wereld zien – een bezoekje aan de sauna vind ik ontspannend - geniet van een glaasje wijn - luister graag naar iemand die praat en vertelt, iemand met persoonlijkheid en een visie… Heb jaren samengewoond en heb 1 volwassen dochter. Wil je meer over mij te weten komen? Aarzel dan niet mij te contacteren. Ik kijk uit naar ons eerste gesprek!
    Wil je meer info over 90-2990v ? Klik hier...
90-2667v is 52J, ongehuwd en werkzoekend, zone 057. Ik ben een warme, zeer gevoelige, vrolijke en vrouwelijke vrouw die veel liefde en warmte te geven heeft maar die zeker ook veel liefde en warmte nodig heeft. Ik koester veel…maar vooral de warme mensen (mijn zoon, mijn familie) om mij heen maar ook een rustig avondje lekker in de zetel, thuis lekker koken, wandelen in’t bos of aan de zee, filmpje, gaan eten, sauna en vele dingen meer… Ik ben niet te lui om te werken. Ben momenteel een cursus aan het volgen en zou in de toekomst graag werken als visagiste. Ik ben niet plaatsgebonden en wil graag voor mijn droomprins verhuizen indien dit nodig zou blijken.
    Wil je meer info over 90-2667v ? Klik hier...
94-2878v is 53J, gescheiden en arbeidster, zone 053. Hallo, ik ben op zoek naar een lieve man die spontaan, eerlijk en trouw kan zijn. Ik zoek de warmte & genegenheid die iedereen wel zoekt.. Zelf ben ik huiselijk ingesteld en af en toe eens op stap gaan is best gezellig: een terrasje, fietsen, of eens bowlen .... Ik ben verzorgd en zachtaardig en vanaf ik iemand vind waar het mee klikt ook enorm liefdevol! Wil je meer over mij te weten komen, vraag er gerust achter!
    Wil je meer info over 94-2878v ? Klik hier...
91-2833v is 55J, gescheiden en bediende, zone 09/03. Wie is er net zoals ik nog op zoek naar een echte vaste relatie? Waarin er nog sprake kan zijn van onvoorwaardelijke liefde, begrip en respect voor elkaar. Iemand bij wie je gewoon jezelf kan en mag zijn.... 'k Ben reuze benieuwd!
    Wil je meer info over 91-2833v ? Klik hier...
90-2691v is 55J, gescheiden en werkzoekend, zone 09. Sociale, spontane en zachtaardige vrouw met goed voorkomen. Wil graag kennis maken met spontane, eerlijke man voor wie wederzijds respect een belangrijke waarde vormt in een relatie. Iemand waarmee ze een toekomst kan bouwen op lange termijn.
    Wil je meer info over 90-2691v ? Klik hier...
94-865v is 55J, ongehuwd en vrij beroep, zone 02. Ik ben een bruisende, dynamische jonge dame, spontaan, hoog opgeleid, sterk van karakter, hartelijk, warm en zeer kinderlievend. Voor mij is een dag perfect als hij met een glimlach kan beginnen en eindigen in de sterke armen van een leuke, spontane gentleman. Als ik niets te doen heb, ga ik lekker genieten van de rust om me heen bij een goed glaasje wijn. Kan ook in de sauna zijn of eens gaan uitwaaien op het strand met de hond, of eerder zelf iets lekkers koken of een culinair restaurantje uitproberen, … of sportief eens uit de bol gaan in het zwembad of buiten op de fiets. Ik wou dat ik kon een date versieren met Sean Connery …. Of nog liever met een rustige, verzorgde man vol van levenslust en initiatieven, die intens samen wil genieten en groeien en me hierbij toch het warme gevoel en luisterende oor kan geven. Verras me …. Ik zal je niet ontgoochelen.
    Wil je meer info over 94-865v ? Klik hier...
90-2065v is 55J, gescheiden en bediende, zone 056. Alles zit op z'n plek: een leuke job, een gezellige woonst, veel speelsheid in m'n vrije tijd. Er ontbreekt me alleen die ene speciale vriend om mee te delen... Iemand die ook houdt van sociale contacten, die kan genieten thuis, maar zeker ook graag buitenshuis gaat. Ik denk daarbij aan iemand die ook een stabiel leven heeft opgebouwd.
    Wil je meer info over 90-2065v ? Klik hier...
94-2590v is 56J, ongehuwd en bediende, zone 055. Ik heb meer dan 10j samengewoond en de tijd is rijp om mij open te stellen voor een lieve man die eveneens op zoek is naar een stabiele relatie. Ik ben een rustig type en hou van huiselijke gezelligheid. Af en toe eens een terrasje doen, wandelen, shoppen, daguitstapjes, ... geen grootse dingen dus! Ik ben geen massamens maar wel sociaal. Zou graag een man uit mijn regio ontmoeten voor een duurzame relatie gebaseerd op wederzijds respect. Ik ben slank en heb een vrouwelijk voorkomen.
    Wil je meer info over 94-2590v ? Klik hier...
94-1927v is 56J, ongehuwd en magazijnierster, zone 054. Ik ben een sociale dame die volledig openbloeit bij mensen die ik volledig vertrouw. In een discotheek zal je me nooit terugvinden. Ik kan echter wel genieten van een lekker etentje op restaurant of gewoon een terrasbezoekje. Het hoeft niet altijd veel geld te kosten. Ook kan ik genieten van een luilekker avondje thuis in de zetel. Via deze weg ben ik opzoek naar een leuke man die zijn eigen persoonlijkheid niet verloochent en die bovendien ook respect heeft voor de mijne. Iemand waarmee een goed gesprek kan gevoerd worden, waarmee ik krom kan liggen van het lachen, waarmee ik kan genieten van de stilte,…
    Wil je meer info over 94-1927v ? Klik hier...
90-2711v is 57J, gescheiden en logistiek medewerkster kliniek, zone 056. Hoi iedereen! Ik ben op zoek naar onvoorwaardelijke vriendschap en liefde en hoop langs deze weg dit te vinden. Kan heel wat vertellen over mezelf maar dan het liefst in een gezellig café met een lief, interessant persoon voor mij. X
    Wil je meer info over 90-2711v ? Klik hier...
90-2698v is 57J, gescheiden en bediende, zone 09. Ik ben een sociale vrouw met veel energie en veerkracht. Hou van filosoferen, mensen observeren en analyseren, mediteren, m'n mensenkennis aanscherpen, wandelen, gewoon erop uittrekken, van het leven genieten, ... Verder zijn er nog gewone hobby's zoals lezen, fietsen, muziek. fotografie, reizen.
    Wil je meer info over 90-2698v ? Klik hier...
90-2842v is 57J, gescheiden en arbeidster, zone 058. Ik heb meer dan 20j in horeca gewerkt en momenteel doe ik het wat rustiger door bij families hulp aan te bieden. Ik ben sociaal en vriendelijk iemand, lach graag zeker als ik me mag goed voelen! Eerlijkheid en trouw staan bovenaan in de rij. Hou ook van knuffelen, mekaar laten aanvoelen dat je er bent voor elkaar vind ik wel belangrijk. Een stevige wandeling aan het strand kan al zalig zijn ,ook een romantisch etentje op restaurant of thuis met veel liefde zou ik koken daar het ook mijn talent is. Een weekendje weg is ook wel eens leuk. Waar ik nu woon is altijd een beetje vakantiegevoel. Toch kan ik me goed aanpassen daar ik van Oost-Vlaanderen afkomstig ben. Een nieuw leven met een romantische, lieve, eerlijke man zou mijn geluk niet meer stuk kunnen!
    Wil je meer info over 90-2842v ? Klik hier...
94-2615v is 58J, ongehuwd en bediende, zone 053/02. Joviale vrouw met jong en modern voorkomen. Heeft jaren samengewoond en heeft 1 dochter. Alles verloopt naar wens op allerlei gebied maar vindt haar droomprins niet op een spontane manier. Ben jij een man uit één stuk en droom je ook van een eerlijke relatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op!
    Wil je meer info over 94-2615v ? Klik hier...
94-2919v is 58J, gescheiden en bediende, zone 02. Ik hou ervan om anderen in de watten te leggen en organiseer dus graag feestjes en etentjes. Ik ben zelfstandig, ga graag op reis (stapvakanties en citytrips), ben wat sportief, dynamisch, enthousiast, opgewekt, doorzetter. Bij momenten koppig. Heb mensen rondom mij nodig. Ga graag op restaurant maar eenvoudige zaken. Ben erg gesteld op eerlijkheid. Hou van simpele dingen. Ben niet veeleisend. Pragmatisch ingesteld.
    Wil je meer info over 94-2919v ? Klik hier...
94-2860v is 58J, gescheiden en bediende, zone 053. Ik heb diverse interesses zoals lezen, wandelen, fietsen, uistapjes, reizen (actief en passief), terrasje doen, restaurantbezoek, eens een museum bezoeken, … ik ontdek graag nieuwe dingen. Ik kan evenzeer genieten van huiselijke gezelligheid, samen koken, … Ik heb 2 kinderen (15 en 18j) in co-ouderschap. Ik heb voldoende vrije tijd. Ik zoek een goede vriend, een liefdevolle en eerlijke partner om samen aan een nieuwe toekomst te bouwen.
    Wil je meer info over 94-2860v ? Klik hier...
90-2709v is 58J, feitelijk gescheiden en zelfstandig, zone 055. Ik zoek een toffe man waarmee ik een vriendschapsband mee kan opbouwen. Indien er romantiek in de lucht hangt, beantwoord ik daar positief op. Ik ben iemand die warmte en gezelligheid hoog in vaandel draag. Hou van op reis gaan, zowel citytrip als natuurvakantie. Hou tevens van dieren en meer specifiek van paarden en honden. Vind een hechte band zeer belangrijk maar met voldoende ruimte voor elkeen zijn persoonlijkheid en interesses. Voor mij is zowel liefde als vriendschap belangrijk. Het ene kan niet zonder het andere.
    Wil je meer info over 90-2709v ? Klik hier...
90-2707v is 58J, gescheiden en zelfstandig, zone 09. Zelfverzekerde “juffrouw” hoopt een gelijkwaardig(e) maatje, metgezel, partner te vinden. Een relatie met een goede balans tussen geven en nemen. Graag samen ondernemen in werkjes, taken, reizen (en eventueel projecten) in het leven. Zich bij elkaar ‘thuis’ kunnen voelen, zichzelf kunnen zijn.
    Wil je meer info over 90-2707v ? Klik hier...
90-2982v is 60J, gescheiden en bediende, zone 055/056. Ze is een zelfstandige, sociale vrouw met een luisterend oor. Een echte bruggenbouwer die via een open communicatie harmonie en evenwicht nastreeft. Ze houdt van cultuur, natuur, reizen maar zou daar dubbel van genieten met twee Ze mist de genegenheid, geborgenheid en kracht van een integere man. Een maatje voor het leven waarbij eerlijkheid en respect hoog in het vaandel staan.
    Wil je meer info over 90-2982v ? Klik hier...
94-2917v is 60J, gescheiden en bediende, zone 02. Stijlvolle vrouw met modern en slank voorkomen. Zij is leergierig, gevoelig, intuïtief en ondernemend. Zij zoekt een wereldse man met open geest die goedlachs door het leven gaat en die haar inspireert.
    Wil je meer info over 94-2917v ? Klik hier...
90-3010v is 61J, gescheiden en documentalist - bibliotheekmedewerker, zone 09. Na enkele jaren single geweest te zijn na mijn scheiding zou ik graag weer dingen delen met een lieve, eerlijke en betrouwbare man. Ik heb een brede interesse. Ik lees graag, ben anglofiel, hou van filmmuziek, Cubaanse en tangomuziek, ga graag naar het ballet, concerten en tentoonstellingen. Ik reis graag en blijf graag bijleren en nieuwe dingen ontdekken. Ik kan ook genieten van lekker eten, een goed glas wijn en huiselijke gezelligheid. Vind je je hier in terug? Laat dan iets van je horen!
    Wil je meer info over 90-3010v ? Klik hier...
90-2389v is 61J, ongehuwd en bediende, zone 055/069. Ik ervaar mezelf als open en gevoelig en vind authenticiteit een grote waarde. Ik “ga” voor de dingen en heb vaak een “sprong” gewaagd waardoor ik het leven in zijn verscheidenheid heb mogen ervaren. Ik hou heel veel van de natuur en cultuur en de geuren en kleuren van vreemde continenten waaronder India. Ik zou mij gelukkig prijzen mocht ik de levensrijkdom mogen delen met een mens. Mijn levensinstelling is leergierig. Ik heb een universitaire vorming en genoot verschillende opleidingen. Ik zoek een man tussen 45 en 55jaar die een gesprekspartner voor het leven zoekt om diepzinnige zienswijzen en -belevingen te delen. Hij heeft bewondering voor het leven en is zorgzaam voor mens en materie, hoe verscheiden ook. Hij verkent graag ruimere horizonten, onder de vorm van reizen, culturele evenementen of internationale contacten. Hij leeft lichaamsbewust en houdt van de natuur. Hij is gevoelig voor taal en schoonheid en is een “vrij-denker” die vriendelijk naar het leven kijkt. Je suis sensible et j’attache beaucoup d’importance à l’authenticité. J’ai l’esprit ouvert, curieux de tout et je prends la vie à bras le corps pour en découvrir toute la diversité. J’aime profondément la nature, les différentes cultures, les odeurs et les couleurs des continents étrangers comme l’Inde. Je serais heureuse de pouvoir partager la richesse de la vie avec un être humain. Je suis avide d’apprendre, c’est dans ma nature. J’ai une formation universitaire dans plusieurs domaines. Je suis à la recherche d’un homme entre 43 et 53 ans cherchant une partenaire afin de partager des valeurs et des expériences de vie profondes. Je souhaite que comme moi, il soit respectueux de l’être humain et de toutes les formes de vie dans leur diversité, qu’il aime explorer de vastes horizons grâce aux voyages, aux évènements culturels aux contacts internationaux. J’aimerais qu’il ait des valeurs humaines, un esprit ouvert sur le monde, et qu’il vive en harmonie avec son corps et la nature. Je le voudrais sensible à tout ce qui fait le charme et la beauté de l’existence.
    Wil je meer info over 90-2389v ? Klik hier...
91-2908v is 61J, gescheiden en bediende, zone 03. Volgens de statistieken is de kans op het vinden van buitenaards leven groter dan dat ik op mijn leeftijd nog een charmante intelligente partner vind. Als ik een man was had ik een hoge marktwaarde, want ik ben charmant, intelligent, slank, extrovert, lief,francofiel,... maar ik ben een vrouw en op papier 54. Als ik een man was zou men mij vergeven als ik soms wat bazig ben of afgepeigerd thuis kom na een lange werkdag. Maar ik ben een vrouw, competent in mijn job maar op het gebied van relaties een dromer, romantisch en zoekend naar een sterke schouder, naar emotionele, intellectuele en fysieke verbondenheid. Ik ben géén fan van internetdaten noch van facebook en mijn Linkedin contacten zijn puur professioneel, een aanrijding veroorzaken in de Delhaize lijkt mij iets te ver gezocht en alleen een terrasje doen bij mooi weer is eventjes leuk maar véél gezelliger met twee. Met enkele lijnen moet ik hier jouw aandacht weten te trekken en dus pieker ik me suf om een balans te vinden : niet te serieus of men denkt dat ik de meest conservatieve droogstoppel ben en dat ben ik niet. Volgens muziekgenre zouden we mij het beste "Classic rock noemen : van Leonard Cohen, Bruce Springsteen tot Prince.... En volgens films zou men mij catalogeren in het minder commerciële of Franse circuit : L'amour, Lincoln, fan van Isabelle Huppert,.. . En met mijn vriendinnen vind ik brunchen, shoppen en ellenlang discussiëren prettig. En toch, mis ik iets....een mix van Prof. de Grauwe en Leonard Cohen, maar dan wel iets jonger.
    Wil je meer info over 91-2908v ? Klik hier...
91-2834v is 61J, gescheiden en kader, zone 02. Jong in spirit, jong in levenshouding, geboeid door liefde en door die extra mile die 2 lovers als 'vibes' met elkaar kunnen hebben. Direct, maar dat is altijd met humor en levenslust omringd. Altijd open voor nieuwe ervaringen, uitdagingen. Vrouw met meerdere kleuren, altijd boeiend, soms geheimzinnig, verrassend. Vrouw die graag door een sterke man geleid wil worden en tegelijkertijd zelfstandig goed functioneert en vooral de meerwaarde van een maatje in 't leven zo belangrijk vindt dat ze er bergen voor wil verzetten.
    Wil je meer info over 91-2834v ? Klik hier...
90-2903v is 62J, weduwe en zorgmedewerkster, zone 09. Je kan mij omschrijven als een boek, kaft verzorgd, vrolijk, mystiek en zonnig. Mijn inhoudstafel, vol diversiteit, waaronder rubriek emotie, psyche, inclusief humeuropstekertjes en ontvankelijkheid voor het woord van anderen. Tweede rubriekje, interesse in allerhande culturen qua communicatie, levensstijl en denkwijze, dit vergezeld indien mogelijk met reisje in de praktijk. Kan dat niet dan breng ik mijn interesse naar eigen omgeving via een concert, evenementen, lectuur, etc. Heb ook een hoofdstukje interessante budgetvriendelijke tips die ik ‘doe het zelf weetjes’ noem. Een combinatie van creativiteit met het maken van iets nieuw met wat anderen weggooien, dus originaliteit voor jezelf en je woonst. Niettemin spreken de nieuwe tendensen en lifestyle me ook aan, al dan niet gemixed met een vleugje nostalgisch retro. Bij lekker weer heb ik ‘ga er es uit’ tips en weet zo’n dagje wel te waarderen. Graag kuieren op rommel- en curiosa-marktjes is ook wel een aanradertje. Culinair stukje: tja … pittig gekruid en zoet. Niet te missen rubriekje over liefde, passie, hartstocht en overgave bij alles wat je doet. Doorheen dit alles waait een Oriëntaals briesje gevuld met mijn hobby, belly-dance (buikdans) het aanleren van Arabisch voor dummies en mijn voorliefde voor de pracht van de orientale-world. Er zijn natuurlijk nog extraatjes en voel je geroepen deze te ontdekken, lees dan dit boek zou ik zeggen. Doei, K.
    Wil je meer info over 90-2903v ? Klik hier...
90-2777v is 62J, gescheiden en arts, zone 09. Frisse dame zoekt dynamische heer om graag te zien en graag gezien te worden. Als arts ben ik gepassioneerd door mijn job, en sociaal bewogen. Ik geef me in mijn werk. Maar ook de zorg voor mijn kinderen heeft me opgeëist. Nu ze groter en zelfstandig zijn, zoek ik nieuwe warmte in een samen zijn. Ik zoek een verzorgde man, voortvarend, om samen voluit te leven. We zien wel hoe we dit realiseren. Ikzelf ben een actieve vrouw, creatief, open, speels. Ik heb vele interesses maar ik kan evengoed genieten van intimiteit en gezellig samen zijn met zijn tweetjes. Ik wil mijn leven in een nieuwe duurzame relatie delen. Ik zoek een man tussen 48 jaar en 63 jaar, die met mij zijn boeiende wereld wil delen.
    Wil je meer info over 90-2777v ? Klik hier...
91-2977v is 64J, gescheiden, vrijwilligerswerk, zone 03/052. Vlotte dame met goed voorkomen zoekt een stabiele man om samen op een gezonde manier van het leven te profiteren: weekendje weg, een city trip, een terrasje doen, eens uit eten maar houdt eveneens van de gezelligheid thuis. Zij is sociaal, gevoelig en heeft een open karakter en hoopt een integere, betrouwbare, verzorgde man te ontmoeten.
    Wil je meer info over 91-2977v ? Klik hier...
91-513v is 64J, gescheiden en bediende, zone 09/03. Ik heb 2 dochters en mijn scheiding is goed verwerkt en heb terug behoefte om aan een nieuwe relatie te beginnen. Een eigenlijk verlanglijstje over hoe iemand moet zijn of eruit moet zien, heb ik eigenlijk niet. Ik leer liever zonder vooroordelen iemand beter kennen.
    Wil je meer info over 91-513v ? Klik hier...
90-2675v is 64J, gescheiden en bediende, zone 09. Zelf ben ik sportief, sociaal, ga graag eens op stap, heb graag mensen rond mij maar kan evengoed genieten van de gezelligheid thuis. Heb ook af en toe ruimte nodig voor mezelf en geef die ook graag aan de ander. Vriendschap in de eerste plaats en indien het samen klikt zien we wel of er iets kan groeien... Zie je hier iets in zitten aarzel niet om een berichtje te sturen.
    Wil je meer info over 90-2675v ? Klik hier...
90-2995v is 64J, gescheiden en bediende, zone 09. Ben optimistisch, leergierig, beetje avontuurlijk, goede luisteraar, zacht en begripvol. Heb brede interesses. Ik ben blij met gewone dingen, rustig avondje thuis, wandeling aan de zee, goed gesprek. Ik kan prima mijn plan trekken, maar het leven met twee ervaar ik als veel zinvoller en aangenamer. Eerlijkheid en betrouwbaarheid, samen beslissen, er zijn voor elkaar ook als het wat minder gaat, vind ik heel belangrijk in een relatie. Ik zou graag kennismaken met een intelligente, eerlijke, actieve en ondernemende man met wie ik een zielsverwantschap kan voelen.
    Wil je meer info over 90-2995v ? Klik hier...
91-2395v is 65J, gescheiden en schoonheidsspecialiste, zone 03. Wandelen en fitnessen doe ik zeer graag maar ik hou ook van knussere gezellige dingen zoals toneel, film, lezen of gewoon een avondje thuis. Heb twee schatten van kinderen, een zoon en een dochter maar die wonen al zelfstandig. Heel graag wil ik een lieve dynamische man ontmoeten om samen van de mooie dingen in het leven te genieten.
    Wil je meer info over 91-2395v ? Klik hier...
90-2780v is 65J, gescheiden en bediende, zone 09. Ik ben niet gemaakt om alleen te blijven. Daarom ben ik dus op zoek naar ... jou misschien? Ik woon in de buurt van Gent. Kan genieten van goeie babbel, wandelen, de zee, ... de gewone dingen van het leven. Zegt het je wat? Laat dan wat van je horen!
    Wil je meer info over 90-2780v ? Klik hier...
90-2760v is 67J, gescheiden en arbeidster, zone 09. Lang blond haar, blauwe ogen, slank, moderne kledij, verzorgd uiterlijk. Ik ben al een tijd alleen, in het begin dacht ik dat ik alles aankon, maar nu begint het alleen zijn wel door te wegen, en zoek ik iemand waar ik me goed bij voel. Ik mis het gevoel dat ik er niet alleen voor sta. Een sterke schouder. Ik ben een hardwerkende vrouw, natuurlijk door het alleen zijn vul ik mijn vrije tijd ook op door te werken, maar ik zou graag iemand ontmoeten waarmee ik mijn vrije tijd kan spenderen. Ik ben zelfstandig, en zoek geen man om me financieel te ondersteunen. Naar wat ben ik op zoek? Vooral naar de klik, iemand met een uitstraling. Liefst niet te zwaar, een serieus iemand.
    Wil je meer info over 90-2760v ? Klik hier...
94-2105v is 68J, gescheiden en bediende, zone 02. Ik heb een leuke job in de recruitment-sector, heb toffe vrienden en collega’s, twee zonen die me heel nauw aan het hart liggen, maar toch ontbreekt er een schakel, iemand die een meerwaarde kan betekenen en die, evenals ik, in dezelfde richting vooruit kijkt, die niet bij de pakken (of voetbal) blijft zitten, beseft dat het heden de toekomst is en dat er nog heel wat boeiende dingen uit het leven te halen zijn. Mekaars wereld respecteren, beseffen dat ieder van ons een verleden heeft, mekaar begrijpen zonder woorden en de slappe lach krijgen om dezelfde dingen en … vooral niet vergeten dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus … Wat ik niet wil: agressie, inhoudloze en éénrichtingsgesprekken, bezitterigheid en dominantie Hobbies: motorrijden, lectuur, interieurinrichting, dansen, film, kamperen.
    Wil je meer info over 94-2105v ? Klik hier...
91-2832v is 68J, gescheiden en arbeidster, zone 052. Deze warme persoonlijkheid wil een leuke match vinden...Hou jij ook van rust, gezelligheid, weekendje weg, serieuze babbel of leute? Laat dan een berichtje achter en laat me ontdekken wie je bent!
    Wil je meer info over 91-2832v ? Klik hier...
94-2985v is 70J, weduwe en met pensioen, zone 054. Ik ben een frisse zestiger en nog actief en veelzijdig van interesses. Ik hou van de zee, een mooie wandeling, een terrasje doen of gewoon gezellig thuis blijven. Samen dingen kunnen beleven en er samen van genieten daarvan worden mijn batterijen opgeladen. Een goed gesprek met iemand waarbij ik op dezelfde golflengte zit, vind ik boeiend. Elkaar bijstaan bij kleine problemen van het leven, daardoor weegt het leven wat minder zwaar. Ik wens een eerlijke vriendschappelijke relatie waar respect en overleg dierbaar zijn. Ik ben afkomstig van het Pajottenland waar ik me héél thuis voel.
    Wil je meer info over 94-2985v ? Klik hier...
91-1756v is 70J, gescheiden, met pensioen, zone 052. Even kruip ik in mijn pen om me eens voor te stellen... Ik ben een modieuze, jong voelende vrouw. Ik hou van het leven en heb graag mensen om mij heen, een leuk en ook een diepgaand gesprek kan me altijd boeien... Mijn hobby's zijn schilderen, koken, schaken, lezen, fietsen, cultuur ......kortom ik doe veel graag. Graag zou ik iemand willen leren kennen om samen op ontdekking te gaan wat het leven te bieden heeft en om samen nog mooie dingen te beleven. Ben jij mijn gezel die mijn pad zal kruisen, laten we het dan ontdekken bij een gezellige babbel...
    Wil je meer info over 91-1756v ? Klik hier...
90-2943v is 72J, gescheiden en af en toe actief in de zorgsector, zone 055. Ik ga goedlachs door het leven en laat me graag inspireren door mensen en door ‘schoonheid’ in al zijn facetten. Heb een voorliefde voor muziek: een brede waaier van klassiek over blues… tot wereldmuziek…Ga graag eens naar een concert of eens samen een stad ontdekken staat evengoed op het programma. Ik hou ervan om eens te tafelen, niet alleen om mijn smaakpapillen te verwennen maar ook om te zitten kletsen, filosoferen, lachen, brainstormen, analyseren ... Ik verzorg me goed, voel mij fysiek en mentaal nog jong en ben op zoek naar een inspirerende relatie. Ben je enigszins nieuwsgierig om me verder te leren kennen, stuur me dan snel een berichtje!
    Wil je meer info over 90-2943v ? Klik hier...
90-3008v is 75J, weduwe en met pensioen, zone 09. Wil graag een toffe heer ontmoeten om samen vrije tijd op een leuke, gemoedelijke, verrijkende manier door te brengen. Ben slank, modern en heb verzorgd voorkomen. Hou van fotografie, fietsen, cultuur, jazz, reizen,... Wil heel graag 'leven' delen in eerlijkheid, spontaniteit, met wederzijds respect, gekruid met humor & vertrouwen...
    Wil je meer info over 90-3008v ? Klik hier...
94-2600v is 77J, gescheiden, met pensioen, zone 02. Openhartige vrouw, trouw, correct. Houdt van een goed gesprek, reizen, toneel, wandelen. Zou graag kennis maken met rustige man voor eerlijke vriendschap. Mist warmte en genegenheid.
    Wil je meer info over 94-2600v ? Klik hier...
94-2571v is 78J, weduwe en met pensioen, zone 02/054. Sociaalvoelende vlotte dame die zich goed in haar vel voelt. Heeft een uitgebreide kennissenkring maar daar maakt ze weinig kans om een partner te vinden ... Ze is op zoek naar een nieuwe relatie die in vriendschap kan leiden tot een vertrouwelijke, liefdevolle lat-relatie. Ze houdt van koken, bloemschikken, tuinieren, wandelen, reizen, etentje en huiselijke gezelligheid.
    Wil je meer info over 94-2571v ? Klik hier...
91-2719v is 79J, weduwnaar en met pensioen, zone 03. Slanke verzorgde dame van 1m70. Ze houdt van huiselijke gezelligheid, uitstapjes, resto, reizen... Hoopt een joviale man te ontmoeten die het ook ernstig meent.
    Wil je meer info over 91-2719v ? Klik hier...
90-2837v is 80J, weduwe en met pensioen, zone 09. Moderne vrouw met het hart op de juiste plaats, heel sociaal, actief, positief ingesteld is op zoek naar een lieve man uit de regio Oudenaarde - Deinze- Eeklo. Ze houdt van wandelen, fietsen, kunst, reizen en een gezellige babbel. Wil jij mij leren kennen dan mag je me altijd met een mailtje verrassen. Tot binnenkort!
    Wil je meer info over 90-2837v ? Klik hier...
90-2154v is 80J, weduwe en verpleegster, zone 055. Ik woon in de streek van de Vlaamse Ardennen. Ik ben 66 jaar, maar nog een bezige bij. Ik werk nog enkele uren per week als verpleegkundige. Omdat ik mijn werk altijd met hart en ziel heb gedaan, kan ik het nu nog niet loslaten. Ik heb een hele lieve dochter van 26 jaar, maar ze gaat haar eigen weg. Ik woon in een klein hoeveke en ben...gek op dieren. Het is o.a. één van mijn hobby's. Het zou fijn zijn iemand te ontmoeten voor een gezellige babbel en een uitstapje. Wat ik heel belangrijk vind, zijn humor en eerlijkheid. Voor de rest hou ik van lezen, wandelen en gezelligheid.
    Wil je meer info over 90-2154v ? Klik hier...
94-2937v is 82J, weduwe, met pensioen, zone 09. Levenslustige vrouw met jong voorkomen en opgewekt karakter zou graag een nieuw leven starten met een lieve man die ook houdt van leuke uitstapjes maar ook kan genieten van gezellig thuis zijn.
    Wil je meer info over 94-2937v ? Klik hier...
90-2900v is 84J, weduwe en met pensioen, zone 09. Verzorgde en gedistingeerde dame met volgende kenmerken: sociaal, vriendelijk, heeft een luisterend oor en is behulpzaam. Om haar vrije tijdsmomenten gezelliger door te maken, ontmoet ze graag een spontane, integere man met een warme toch enigszins sterke persoonlijkheid die ook houdt van een diepgaand gesprek.
    Wil je meer info over 90-2900v ? Klik hier...
90-3004v is 85J, weduwe, met pensioen, zone 051. Vlotte, slanke, verzorgde dame met goed voorkomen en positieve kijk op het leven wil graag kennis maken met stijlvolle man uit West- of Oost-Vlaanderen. Wil nog graag een beetje genieten en gelukkig zijn met twee, eens gaan eten en een reisje maken...
    Wil je meer info over 90-3004v ? Klik hier...

Wil je meer weten over één van deze personen?

Dat kan! Vul dan hier je gegevens in.

 

Op zoek naar zoekertjes voor haar? Kijk even hier !

Op Zoek > Zoekertjes voor hem
>>>>  Français